Світлана Германова презентувала сингл "Парасолі"

Світлана Германова презентувала сингл "Парасолі"

Світлана Германова презентувала сингл "Парасолі" свого сольного проєкту SVIT. Пісня увійде до нового альбому "Пташкою", реліз якого відбудеться на стрімінгових платформах 29 вересня. 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба проєкту SVIT 

"Без перебільшення можу сказати, що "Парасолі" — це моя улюблена пісня, яка входить в другий альбом під назвою "Пташкою". Новою платівкою я з вами планую поділитися вже дуже-дуже скоро. Тож слідкуйте за новинами в моїх офіційних пабліках в Інстаграм та Фейсбук. Пісня "Парасолі" для мене дуже інтимна. Вона про те, як я скучаю за коханою людиною, у мене всередині йдуть дощі, я відкриваю "Парасолі", і моє внутрішнє море емоцій дуже сильно хвилюється. Уже традиційно над цією композицією працювала львівська команда, з якою я співпрацюю. Музику робив Остап Панчишин, а також продакшн і аранжування. Бек-вокали записала Софія Сливка, а зведення і запис відбувалися на студії Jenny Records Мар'яном Криськовим. Саунд у цій пісні вийшов дуже глибокий, атмосферний і трохи меланхолійний. Так що всі, хто любить осінь, зацінить цю пісню на 300 відсотків", — розповіла Світлана Германова в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні проєкт SVIT презентував сингл "Чим далі".

У лютому SVIT і Panchyshyn видали сингл "Народження мрії".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.