Badactress випустила пісню про удавані стосунки

Badactress випустила пісню про удавані стосунки

Badactress представила пісню "Недодруг", що розповідає про удавані стосунки. Трек стане частиною майбутнього мініальбому, в якому співачка зокрема розповідатиме про тривожний тип прив'язаності і як він впливає на стосунки.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Badactress

"Сингл "Недодруг" вийшов доволі цікавим. В ньому я в доволі зухвалій формі питаю у потенційних слухачок, чи закохані вони у свого партнера, чи просто закривають певні потреби. Наразі я в стосунках. І я ними повністю задоволена. Але певний період до цього я постійно була на місці дівчини, що не могла відповісти собі на таке просте питання: чи є коханням те, що я зараз відчуваю. Зараз я активно просуваю цей трек. А також готую концептуальний альбом на осінь, до якого "Недодруг", скоріш за все, також увійде. В альбомі я планую розповісти цілу історію ліричної героїні і змусити замислитися майбутніх слухачів ще над одним глибоким питанням самопізнання власних травм: як вони впливають на стосунки та їх вирішення. Наприклад, однією із основних ідей буде тривожний тип прив'язаності і як він впливає на стосунки. Крізь треки та скіти альбому червоною стрічкою буде проходити повноцінний сюжет. І я сподіваюся, він зачепить когось, хто відчуває або відчував те саме. Також цікавий аспект концепції полягає в тому, що в ньому буде багато посилань на подібний музичний проєкт мого хлопця: артиста під псевдонімом SAGE — виконавця хіта "Київ то є вдома". Ми плануємо дійсно цікаву взаємодію двох артистів, яка виглядатиме, як доволі смілива публічна рефлексія. І, як на мене, такого зараз не вистачає в індустрії. Тож запрошую до прослуховування синглу "Недодруг". Дуже дякую за можливість розповісти про нього. А також чекайте на мої майбутні проєкти", — розповіла Badactress в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у серпні Badactress видала сингл "Таксі додому".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.