Гурт "Майн" видав спільний трек із дуетом Tember Blanche

Гурт "Майн" видав спільний трек із дуетом Tember Blanche

Гурт "Майн" у колаборації з дуетом Tember Blanche випустив трек “Ніч яка місячна”. Він є частиною проєкту "Рідне", в якому гурт "Майн" переосмислює традиційні українські пісні.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Майн

"З самого дитинства пісня, яку співали на кожному нашому сімейному святі, була пісня "Ніч яка місячна". Мій дідусь Сергій обожнює співати, і цю любов до музики та співу він вклав у всю нашу велику родину. Проте зараз вся моя сім'я, як і в багатьох українців, знаходиться далеко один від одного. Коли почалась війна, я дуже довго не міг прийти в себе і написати хоча б один рядок. І саме тоді, в момент творчої розгубленості, мені прийшла ідея перепрожити нашу сімейну пісню. Так народився проєкт "Рідне", в якому ми створили свої власні версії старих українських пісень. 21 липня в нас вийшла перша пісня з цього проєкту під назвою "Ніч яка місячна" в колаборації з гуртом Tember Blanche. Обкладинку на трек робила моя двоюрідна сестричка, з якою ми прожили під одним дахом все дитинство. Саме тому ця пісня особлива для мене, бо через неї я відчуваю, що вся моя сім'я поруч. В наступні місяці ми плануємо випустити ще декілька пісень з проєкту "Рідне", а також наших слухачів чекає дуже багато цікавих новин від нас до кінця року", — розповів вокаліст групи "Майн" Микита Масюк в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Також читайте інтерв'ю: Микита Масюк ("Майн"): "Ми хочемо знову закохатися в українські традиційні пісні".

Нагадаємо, у травні гурт "Майн" видав спільно з вокалістом O.Torvald Женею Галичем сингл "Планета"

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.

Новий сезон шоу "Селекція" в ефірі Радіо Промінь розпочнеться 8 вересня о 18:00.