Фестиваль Faine Misto збиратиме допомогу бригаді нацгвардії "Азов"

Фестиваль Faine Misto збиратиме допомогу бригаді нацгвардії "Азов"

У Львові відкрився фестиваль Faine Misto. З міркувань безпеки організатори перенесли подію з Тернополя до Львова. 

З 28 по 30 липня на локації !FESTrepublic виступлять понад сімдесят артистів, серед яких Воплі Відоплясова, Крихітка, Жадан і Собаки, ТНМК, Фіолет, Один в каное, Христина Соловій, Хейтспіч, Epolets, Zwyntar та багато інших. Фестиваль є благодійним, а на його заходах збиратиметься допомога бригаді Національної Гвардії України "Азов", офіційним благодійним фондом якого з 10 березня 2022 року є Faine Misto.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Faine Misto Festival 

"Наш вибір зупинився на цій локації неспроста, адже на самій території і довкола є необхідна кількість місць в укриттях куди в разі повітряної тривоги зможуть потрапити відвідувачі. Загалом цьогорічний фестиваль буде дещо менший ніж ми звикли його бачити, але ми спробували максимально близько відтворити звичний для файних людей фестиваль. Кожна подія на локаціях фестивалю буде спрямована на заохочення донатити для забезпечення потреб бригади Національної Гвардії України "Азов", офіційним благодійним фондом якого з 10 березня 2022 року є фестиваль Faine Misto. Цьогорічний фестиваль не став виключенням і проводиться задля нашої з вами спільної мети — сприяння перемозі, а саме — зібрати якомога більше коштів для забезпечення логістичних потреб бригади.

А це нові авто, ремонтні роботи, заміна мастил, пальне та інші супутні витрати. На фестивалі будуть представлені різноманітні локації з участю представників НГУ "Азов", а саме інтерактивні локації на яких представники "Азову" залучатимуть відвідувачів до їхніх активностей, локації рекрутингового центру бригади та патронатної служби "Азову", на яких будуть підніматись та обговорюватись усі питання, що пов'язані з бригадою. На одній зі сцен фестивалю проводитимуться лекції від представників "Азову" і з підняттям важливих тем. Тож чекаємо усіх і пам'ятаємо, що цей фестиваль в першу чергу не для розваги, а для перемоги!", — розповіла проджект-менеджер фестивалю Faine Misto Тетяна Босюк в ефірі Радіо Промінь.

Прямі включення з фестивалю Faine Misto слухайте в ефірі шоу "Вікенд Нової Музики" на Радіо Промінь 29 та 30 липня об 11:20.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.