Jerry Heil написала пісню до Дня Державності України

Jerry Heil написала пісню до Дня Державності України

Jerry Heil до Дня Державності України написала пісню "Благословенна земля". У ній згадані історичні факти, якими мають пишатися українці.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Jerry Heil

""Благословенна земля" — це насправді саундтрек Дня Державності, що святкується в День Хрещення Русі та має стати другим за важливістю святом після Дня Незалежності, адже він про те, чому ми існуємо як держава, чим ми унікальні. Він про нашу історію. Я писала цю пісню так, щоби вона звучала ніби це гімн нашої державності та згадала в ній історію, якою ми пишаємося, хоча, звісно, все вмістити в одну пісню неможливо. Але ми не просто пишаємося історією, яка вже відбулася, ми саме зараз створимо ту історію, якою пишатимуться наші нащадки. І ось це захоплення і щира гордість від усвідомлення щастя бути українкою та українцем — це база, на якій побудований цей твір", — розповіла Jerry Heil в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.