TOF і Білий Бо представили пісню про стосунки, що зникають

TOF і Білий Бо представили пісню про стосунки, що зникають

TOF і Білий Бо видали спільний трек "Касета", що розповідає про стосунки, які зникають. Це вже друга спільна пісня артистів, у 2019 році вони видали сингл "До світанку".

Фото: Пресслужба Білого Бо

""Касета" — це спільна робота з артистом TOF, який є моїм товаришем, з яким ми вже давно знайомі і не один рік тусувалися і двіжували у Львові в студентські роки. Сам TOF родом з Житомира і професійно займався футболом, але музика, видно, перемогла в цьому батлі. 

В нас вже є спільна робота під назвою "До світанку". Цей трек вийшов в 2019 році і досі "качає" та збирає по півмільйона стрімів за місяць. Хто не чув - обов’язково послухайте.

Новий трек називається "Касета". Такий в нього настрій - теплий і вінтажний. TOF мені скинув демку зі словами "а-ну, заціни". Я зацінив і на наступний день вже скинув йому свої парти. По змісту це пісня, яка відображає складні стосунки, що зникають. В ній передаються бажання відновити іскру через ностальгічні елементи і метафори, такі як вінтажні касети та улюблений трек. "Касета" - це кохання у швидкоплинному світі і те, що найважливіше ми часто переносимо на завтра", — розповів Білий Бо в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Білий Бо у колаборації з Yaski випустив сингл "Не питай".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.