MamaRika випустила пісню про незламність українців

MamaRika випустила пісню про незламність українців

MamaRika видала на музичних платформах сингл "Серце". Одночасно з релізом на стрімінгах, на YouTube опубліковано кліп на нову пісню. "Серце" створено у співпраці з саундпродюсером Ваньком Клименком, якого нещодавно оголошено тренером нового сезону вокального телешоу "Голос Країни".

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь 

"Хочу трошки вам розповісти про мою нову роботу під назвою "Серце". Пісня була написана ще пів року тому разом із моїм саунд-продюсером Ваньком Клименком, та лише зараз побачила світ. У грудні 2022-го ми, як і завжди, писали про те, що нам болить, і надзвичайно важко усвідомлювати той факт, що пісня зовсім не втратила актуальності. Адже кожен день українців пронизаний болем, страхом за своїх рідних, за свою землю. Ворог щомиті намагається забрати все, що дороге для нас. Але ми точно знаємо, що їм не вдасться забрати нашу волю, дух і віру у завтра. Це неможливо, тому що українці - це ті люди, які після кожної нової трагедії, коли здається, що просто неможливо зібрати своє розірване серце, знову і знову піднімаються і йдуть захищати своє. Тому я щиро вірю, що ця пісня підбадьорить, дасть сил, надихне, бо вона має потужний меседж, що ми повинні триматися, як би нам не було боляче і важко. Ми мусимо, бо стоїмо за правду і за майбутнє наших дітей. Відеороботу на пісню ми знімали у Київській області в селі Витачів. Це дуже потужне історичне місце, місце сили, там надзвичайна енергетика. І в той день з погодою і природою відбувалась якась магія. Спочатку було сонце, потім дощ, зривався сильний вітер. Я відчувала, що ми у правильному місці. Відео відзняли дуже швидко, буквально за дві години, це був експромт. Я закликаю вас підтримувати українське, тому обов’язково подивіться кліп на пісню "Серце", послухайте саму пісню, і нехай вона огорне вас тим теплом і любов’ю, що ми вклали у неї. Міцно вас обіймаю, рідні українці, і впевнена, що зовсім скоро ми зможемо вільно дихати у себе вдома. І заспіваємо вже не сумних пісень, а веселих — про перемогу", — розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні MamaRika видала сингл "Сльози і пісні".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.