MamaRika присвятила пісню українським жінкам, які чекають своїх чоловіків з війни

MamaRika присвятила пісню українським жінкам, які чекають своїх чоловіків з війни

MamaRika презентувала новинку "Сльози і пісні". Пісня присвячена українським жінкам, які перебувають у постійному очікуванні звісток від своїх чоловіків, які визволяють Україну від російських окупантів.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Сльози і пісні" — це дуже глибока пісня про надзвичайно болісні речі, які ми проживаємо прямо зараз, адже щодня тисячі українських жінок пишуть листи своїм коханим. І далеко не завжди отримують відповідь. Це надзвичайно важко жити в постійному напруженні, чекаючи на звістку від найдорожчих, просто очікуючи заповітне СМС зі словами, що я живий, зі мною все добре. Власне про це пісня. Про те, що кожна українська мама, яка чекає сина з війни, кожна дружина, яка мріє обійняти свого коханого, кожна дитина, яка чекає тата і просто хоче почути його голос — це те, що надзвичайно сильно болить українцям щодня, щохвилини. Ми не маємо права про це забувати, і саме тому наша задача в тилу допомагати, донатити. Найголовніше для музиканта — створювати музику, яка допоможе пережити ці часи. Музика — це дуже потужний інструмент, який лікує душі, підтримує, зігріває, і є такий момент очистки. Мені постійно пишуть мої шанувальники, що після прослуховування їм стає трошки легше, і це мене надзвичайно тішить. Це і є моя мета — підтримати своєю піснею. Зараз ми були максимально сконцентровані на запуску цієї роботи. Адже ми, крім самої пісні, презентували кліп. Ми його знімали в Києві, була серйозна зйомка, будували декорації, ми давно не знімали таких серйозних відеоробіт. Обов'язково зайдіть подивіться", — розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь

Нагадаємо, у лютому MamaRika i KOLA видали пісню про незламність українців.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.