KOLA присвятила нову пісню українцям, які були вимушені залишити країну

KOLA присвятила нову пісню українцям, які були вимушені залишити країну

KOLA видала на стрімінгових платформах новинку "Голос". Її артистка присвятила українцям, які через війну були змушені залишити свої домівки. У кліпі на пісню "Голос" використані фрагменти, де пісню наспівують Jamala, Олег Псюк, alyona alyona, популярні стендапери, блогери, волонтери та військові.

0:00 0:00
10
1x

"Для мене це дуже важлива пісня. Я написала її ще влітку, коли була в Ізраїлі і насправді всі слова в цій пісні це те, що просто вистрибнуло в мене на музику, бо стан був такий, що ти не розумієш, що ти тут робиш, чому ти саме тут. Ти хочеш просто додому, бо вдома найкраще. Я написала цю пісню, мабуть, про тих людей, які виїхали з України, які дуже сумують, знають, що їх дім найкращий. Бо сьогодні я дуже багато їжджу, виступаю і в жодній країні я не знаходжу собі місця. 

Також я хотіла сказати, що голос кожного з нас дуже важливий. Коли ти кричиш один тебе не чують, коли кричимо разом чують всі. Я хочу, щоб ця пісня спонукала нас і надалі робити те, що ми робимо, бути єдиними, донатити, допомагати, викладати сторіз. Робити все можливе, що може допомогти наблизити нас до нашої перемоги. Також я співаю в пісні про красу нашої України. Тому я прошу вас перейти на ютуб, ввести "KOLA "Голос" та подивитися кліп, до якого доєдналися наші неймовірні люди, які сьогодні дуже сильно допомагають Україні. Це і волонтери, і військові, і артисти. Я дуже вдячна їм, що всі ці неймовірні люди долучилися. Я вірю, що вже дуже скоро ми переможемо і всі будемо в нашій рідній любій Україні. Вона найкраща", — розповіла KOLA в ефірі шоу "Селекція" на радіо "Промінь".

Фото: Фейсбук-сторінка KOLA