Реперка alyona alyona відкрила для себе польську мову

Реперка alyona alyona відкрила для себе польську мову

Реперка alyona alyona видала трек "Посмакуй" із Jerry Heil та польським музикантом Trill Pem. Презентуючи новинку в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" артистка розповіла, що під час роботи над піснею для неї справжнім відкриттям стала поетичність польської мови.

0:00 0:00
10
1x

"Ми писали трек "Посмакуй" на студії в Польщі, і я зробила для себе супер велике відкриття про те, що польська мова загалом дуже поетична. І дуже багато польських реперів використовують її в правильному руслі: пишуть дуже глибокі чуттєві тексти. Таким глибоким проєктом виявився для мене Tril Pem. Він писав про стосунки й те, як класно, коли людей двоє. Те саме мала на увазі Яна Jerry Heil, співаючи приспів, і те саме сказала я у своєму куплеті. Хто є ці двоє – вирішують безпосередньо люди: можливо, це батьки та діти, можливо, – тренер і його підопічний, можливо, – це вчитель та учень, можливо, – Бог і людина, можливо, – двоє закоханих людей. Але завжди, коли людей двоє, відбувається синергія і у світ виходить тепло, любов, добро, а це найважливіше та найрушійніше в нашому житті", – розповіла alyona alyona в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Артистка також підбила підсумки спільного благодійного туру з Jerry Heil та співачкою KOLA, що відбувався містами США та Канади. Близько 700 тисяч гривень перераховано чотирьом фондам на проєкти гуманітарної допомоги українцям.

Фото: facebook.com/alyona.alyona.official