Олег Скрипка заспівав про вогонь любові, що веде до перемоги

Олег Скрипка заспівав про вогонь любові, що веде до перемоги

Probass & Hardi разом із Олегом Скрипкою видали на стрімінгових платформах сингл "Лови". Музичну лінію вокальної партії Олега Скрипки створив його син Устим Скрипка. Головна теза пісні "Лови" — що тільки через вогонь любові, через наповненість бажанням допомогти одне одному українці здатні перемогти. Новинку в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" презентував Олег Скрипка.

0:00 0:00
10
1x

"Так сталося, що Probass & Hardi звернулися до мене, вони створили прекрасний трек мелодійний і танцювальний і запропонували мені заспівати. Стиль відрізняється від того, що я роблю, бо я рокер, а це хороша сучасна танцювальна електроніка. І що я зробив? Я звернувся до свого сина Устима, він пише власні пісні. Я йому дав послухати трек, воно йому ближче по стилю і він дуже швидко мені запропонував вокальну мелодію. Я адаптував під себе, написав текст і заспівав. І зараз виходить цей трек. Він безумовно про кохання, про наші дні, про боротьбу. Головна теза — що тільки через вогонь любові, через наповненість бажанням допомогти одне одному ми здатні перемогти", — розповів Олег Скрипка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Артист також розповів, що з початку повномасштабної війни під час благодійних концертів зібрав на допомогу ЗСУ та гуманітарні проєкти майже мільйон доларів.

"В цей час дуже багато роботи, благодійної концертної діяльності. Я їжджу по Україні, Європі, Америці, Канаді. Зі своїм колективом я вже зібрав майже мільйон доларів і все це пішло на допомогу ЗСУ, шпиталям, дітям, переселенцям. Як і всі українці ми докладаємо максимум зусиль до наближення перемоги. Я вважаю, що переможний дух підіймає пісні, тому безумовно треба співати нових пісень", — розповів Олег Скрипка.

Нагадаємо, у жовтні Probass & Hardi видали сингл "Палає", записаний разом із Юлією Юріною. 

В ефірі шоу "Вікенд Нової Музики" на "Радіо Промінь" DJ Probass анонсував спільний трек з реперкою alyona alyona, реліз пісні має відбутися 9 грудня.

Фото: Facebook Олега Скрипки