Сьогодні. Ввечері
Сьогодні. Ввечері

Підбиваємо підсумки дня, що минає.

Українського радіо

Що відбувається в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні (Корея, Китай, Тайвань) та проєкція внутрішніх конфліктів на війну в Україні. Гість — Олександр Чупак, керівник економічних програм аналітичного центру "Українські студії стратегічних досліджень".

Ведучі:

Десятки прокурорів з призначеною інвалідністю тільки в одній області і відставка Генпрокурора: що тепер робити з вже кілька разів формально реформованою установою. Злочини військових і ситуація всередині військових формувань, відносини між командирами і підлеглими, СЗЧ, дизертирство та інше: чи потрібна окрема воєнна юстиція і як її створити. Путін, російські посадовці і пересічні виконавці воєнних злочинів і злочини проти людяності, які перспективи притягнути до відповідальності. Гість — Віктор Чумак, головний військовий прокурор (2019-2020), народний депутат України 7-8 скликання.

Ведучі:

Про сьогоднішнє засідання РНБО та його рішення щодо ліквідації МСЕК.

Ведучі:

Удар по російській економіці? Що ФАТФ вирішить щодо включення росії до "чорного списку"? Гість — Іван Ус, кандидат економічних наук, головний консультант Центру зовнішньополітичних досліджень Національного інституту стратегічних досліджень.

Ведучі:

Запорізька АЕС знову опинилася на межі блекауту: через систематичні ворожі обстріли відключилась одна з двох ліній електропередачі, що з'єднують тимчасово окуповану Запорізьку АЕС із об'єднаною енергосистемою України. Гість — Григорій Плачков, ексголова Державної інспекції ядерного регулювання України.

Ведучі:

Український легіон у Польщі, на якому етапі формування? На зв'язку — Дмитро Лазуткін, речник Міністерства оборони України.

Ведучі:

Путін віддав металургійний комбінат імені Ілліча у Маріуполі на розграбування клану Кадирова, повідомляє The Wall Street Journal. Як кадирівці "господарюють" на меткомбінаті і яким може бути обсяг пограбування окупантів на тимчасово окупованих територіях? Гість — Сергій Гармаш, президент Центру досліджень соціальних перспектив Донбасу.

Ведучі:

Близько 11 тисяч північнокорейських військових проходять підготовку в росії. Що це за війська, які завдання виконуватимуть, чи братимуть участь безпосередньо в бойових діях проти України? Як на підсилення рф особовим складом з КНДР відреагували наші партнери? Чи можливе збільшення чисельності військ КНДР в росії? Гість — Андрій Городницький, політолог, кандидат філософських наук.

Ведучі:

Продано вже другий обєкт великої приватизації — Об'єднану гірничо-хімічну компанію (ОГХК), найбільшого виробника титанової руди в Україні. Скільки від цього отримає держава та як планується забезпечити національні інтереси. Гості: Ігор Тимошенко, заступник голови Фонду державного майна України.

Ведучі:

Від Києва до Єрусалима. У Києві міністр оборони США Ллойд Остін зробив низку важливих заяв. Водночас у США заявили про витік даних із секретних документів щодо майбутніх ударів Ізраїлю по Ірану. І в самому Ізраїлі стався замах на прем'єр-міністра Нетаньяху. Гість — Роман Кот, журналіст Українського Радіо

Ведучі: