Сьогодні. Ввечері
Сьогодні. Ввечері

Підбиваємо підсумки дня, що минає.

Українського радіо

Чому і як західні компоненти досі потрапляють до Північної Кореї. Гість — Владислав Власюк, Уповноважений Президента України з питань санкційної політики.

Ведучі:

Військова допомога Заходу Україні: реалії і перспективи. Спроможності військово-оборонного комплексу України. Гість — Іван Ступак, військовий аналітик, колишній співробітник СБУ.

Ведучі:

План перемоги, мобілізація, відбудова України, забезпечення житлом переселенців. Гостя — Олена Шуляк, голова Комітету Верховної Ради з організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова партії "Слуга народу".

Ведучі:

План перемоги: шанси на реалізацію. Єдність суспільства та можливості парламенту. Гість — Володимир Огризко, міністр закордонних справ України 2007-2009 рр.

Ведучі:

Рейтинг Зеленського: як змінився рівень довіри українців до Президента. Результати всеукраїнського опитування громадської думки Київського міжнародного інституту соціології. Гість — Антон Грушецький, виконавчий директор Київського міжнародного інституту соціології.

Ведучі:

Індія — другий за величиною постачальник обмежених технологій для росії. Представник Держдепу США заявив, що відомство знову висловить зростаюче занепокоєння індійським урядовцям і компаніям. Що варто, щоб санкції проти росії були дієві? Гостя — Агія Загребельська, політичний директор громадської організації "Рада економічної безпеки".

Ведучі:

Радник керівника Офісу Президента Сергій Лещенко повідомив, що Президент Зеленський 16 жовтня виступить у Верховній Раді, де представить План перемоги України. Які пункти містить цей план, про які деталі плану не дізнаються українці і як змусити росію розпочати переговори. Гість — Олександр Леонов, виконавчий директор центру прикладних політичних досліджень "Пента".

Ведучі:

Національна збірна команди України взяла участь у міжнародних спортивних змаганнях Arnold Classic Europe, що відбувалися 11 – 13 жовтня 2024 року у Мадриді (Іспанія). Це команда з 50 ветеранів війни, військовослужбовців, які брали участь у бойових діях, а також тих, хто отримав поранення та інвалідність під час виконання службових обов’язків. Щорічно участь у ньому беруть тисячі спортсменів із понад 50 країн світу. Ветеранський спорт, як один з ефективних засобів психосоціальної адаптації ветеранів війни. Гість — Сергій Конюшок,президент ГО "Федерація стронгменів України".

Ведучі:

Продаж Об'єднаної гірничо-хімічної компанії: що це за підприємство і чим воно займається. Гість — Володимир Ланда, старший економіст Центру економічної стратегії, учасник робочої групи з розробки Демографічної стратегії.

Ведучі:

По всій Україні — масові повідомлення про мінування. Як затримують анонімних авторів таких повідомлень, кримінальна відповідальність. Повідомлення про "мінування" як інструмент гібридної війни і які об'єкти найчастіше "мінують"? Гість — Михайло Притула, полковник СБУ у відставці.

Ведучі: