Їжа як культура
Їжа як культура

Про сучасне та минуле гастрономічної культури України. У кожному випуску дослідниця гастрономічної культури Олена Брайченко розповідатиме про те, які кулінарні звички допомагають нам пережити цю війну, якими стравами ми можемо пишатись, а також розплутає детективні історії навколо салату олів’є.

Культури

23.06.2024 12:35:01 Їжа як культура

Борщі, капусняки, юшки, супи — або чому ми любимо "перші страви"

Ведучі:
22.06.2024 12:34:38 Їжа як культура

Салати й українська кухня: декілька смаків, яких ви не знали?

Ведучі:
21.06.2024 12:34:59 Їжа як культура

Що треба знати про мед в українській кухні

Ведучі:
20.06.2024 12:34:38 Їжа як культура

Забудьте слово "чебурек", що справді важливо знати про страви-візитівки кримськотатарської кухні

Ведучі:
19.06.2024 12:35:16 Їжа як культура

М’ясо в українській кухні: чому свинина, а не баранина?

Ведучі:
18.06.2024 12:34:33 Їжа як культура

Як ми приймали гостей? Важливі нотатки про українську гостинність

Ведучі:
17.06.2024 12:35:04 Їжа як культура

Хліб в українській гастрономічній культурі

Ведучі:
16.06.2024 12:35:01 Їжа як культура

До появи соняшника: яка олія стояла на столах наших предків?

Ведучі:
15.06.2024 12:34:58 Їжа як культура

Не тільки кімчі: які українські ферментовані страви варто додати в свій раціон?

Ведучі:
14.06.2024 12:35:47 Їжа як культура

Вегетаріанство й українська традиція: говоримо про пісні страви в сучасному українському раціоні

Ведучі: