Українського радіо

22.03.2022 16:40:49 Сьогодні. Вдень

Що відбулося за останній місяць на ринку пального? На зв'язку - Сергій Куюн, директор ВАТ "Консалтингова група А-95". / Роботодавці, які працевлаштують вимушених переселенців із постраждалих від російських військ територій, отримають по 6 з половиною тисяч гривень на кожного такого працівника. Як працюватиме цей механізм? На зв'язку - Андрій Забловський, керівник секретаріату Ради підприємців при Кабміні.

Ведучі:

Марафон "Єдині новини #UAразом".

Ведучі:

Марафон Суспільного. Учасники: Бєлєсков Микола, головний консультант Національного інституту стратегічних досліджень; Любов Цибульська, засновниця Українського кризового медіа-центру.

Ведучі: ,

Повідомлення від Міністерства оборони - не вірити поширюваним фейкам./ Народні депутати оприлюднили спільне звернення до народу України щодо вторгнення Росії, що Верховна Рада продовжує свою роботу (Руслан Стефанчук)./ Реакція експрезидентки Литви Далі Грибаускайте, яка вважає, що жодні санкції не спинять Володимира Путіна, а потрібні рішучі дії. / Заява депутата від партії "Голос" Романа Костенка./ "Україна потребує не лише санкцій а і летальної зброї", – лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко./ Заява народного депутата Єгора Чернєва про введення найжорсткіших санкцій./ КМДА - запроваджена комендантська година./ Заява голови Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександра Мережка щодо необхідних заходів для зупинення ворога, максимальної ізоляції держави-агресора./ Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова звернулася до всіх омбудсменів світу.

Ведучі: ,
23.02.2022 17:09:40 Імператив

“І скальпелем, і пензлем”: до 80-річчя від дня народження хірурга і художника Анатолія Радзіховського. Анатолій Радзіховський, хірург, художник, доктор медичних наук, професор

Ведучі:
22.02.2022 12:10:00 Імператив

Уроки з минулого: війна, історія і російська пропаганда. Гість - Кирило Галушко, історик, координатор проєкту "LIKBEZ. Історичний фронт"

Ведучі:
21.02.2022 17:10:00 Імператив

Крим, лютий 2014: хроніки окупації й спротиву (26 лютого - День кримського спротиву російській окупації). Гість - Микола Семена, журналіст, автор видання "Кримський репортаж. Хроніки окупації Криму 2014–2016 рр."

Ведучі:
18.02.2022 17:10:00 Імператив

Майдан: враження, пам’ять історія. Гість - Леонід Фінберг, видавець, автор проєкту “Майдан. Свідчення”; Тетяна Ковтунович, координаторка проєкту "Майдан: усна історія", УІНП; Світлана Терейковська, письменниця, авторка трикнижжя "Небесна Сотня. Життєписи"

Ведучі:
16.02.2022 17:10:00 Імператив

Від етнографії до політики: як формувалося й еволюціонувало українське інтелектуальне середовище ХІХ ст? (До 200-річчя від дня народження Опанаса Марковича і 125-річчя з дня смерті Пантелеймона Куліша). Гість - Олесь Федорук, літературознавець, доктор філологічних наук

Ведучі:
15.02.2022 17:10:00 Імператив

А що робити, якщо…”:  чи існують універсальні правила поведінки під час війни і які поради можуть нам нашкодити. Гостя - Олена Білозерська, офіцерка ЗСУ в запасі, журналістка, учасниця російсько-української війни

 

Ведучі:

Ведучі українського радіо