Зоряна Паламарчук
Зоряна Паламарчук

Ведуча програми "Акцент", поетеса, авторка збірки віршів "Словом по війні", громадська діячка.

Народилася 18 липня 1991 року у Вінницькій області, смт. Крижопіль в сім’ї вчительки та водія.

З вересня 1997 року до червня 2008 року навчалась у Крижопільській середній  загальноосвітній школі №1, в якій одержала атестат про середню освіту.

 У липні 2008 року вступила до Національного авіаційного університету в інститут міжнародних відносин на факультет журналістики. У 2013 отримала ступінь магістра.

2014 року вступила до Національної академії державного управління при Президентові України. 2016 - отримала ступінь магістра публічного адміністрування.

Авторка слів до пісень "Небесна Сотня" (гурт "TaRuta"), "На відблисках мого меча" (гурт "Тінь Сонця"), "Час ітиме як йшов" (гурт "Тобі Здалося"), "Дай мені так" (гурт "Колір Ночі").

Учасник всеукраїнських фестивалів "Холодний Яр", "Голосіївська Криївка", Фестиваль Тараса Шевченка — "Ше.Fest". Лауреат в номінації Натхнення Майдану фестивалю "Воля громади". Червона доріжка Гідності.

До друку готується її перша збірка патріотичної поезії "Словом по війні", присвячена подіям Революції Гідності і російсько-українській війні (видавець, письменник Сергій Пантюк).

Координатор мистецько-повстанської сцени фестивалю "Голосіївська Криївка".

Ведуча просвітницької галявини фестивалю Тараса Шевченка — "Ше.Fest".

Організатор благодійних музично-поетичних заходів, на яких збиралися кошти для українських бійців: "Словом по війні", "Наша Війна".

Має відзнаку від Голови Служби, генерала армії України Василя Грицака "За служіння українському народові, захист суверенітету держави та значний внесок в справу звільнення України від антинародної влади під час подій Революції Гідності".