Переглянути у мобiльнiй версiї
Опитування

Мирослава Соколова

Наступні передачі

  • 23.10.2017 15:08:14
    - Промінь

    Професію, яку дослідить Азбука реальності в понеділок, сприймають по різному. Одні кажуть, що це рятівник у наш час забрудненого довкілля й безлічі недуг. Інше, що це - шахрайство. Мова про гомеопатію. Розумну середину наші слухачі зможуть знайти для себе самі. Допоможе розібратись в нюансах гомеопатії професіонал цієї справи і науки Вєроніка Князєва, лікар-гомеопат.

Минулі передачі

  • 18.10.2017 02:00:10
    - Промінь

    Смак життя

  • 17.10.2017 17:08:12
    - Промінь

    Смак життя

  • 16.10.2017 15:08:14
    - Промінь

    Чи впливає зачіска на зміни в житті, і яка її сила, якщо це дреди? Сучасні різновиди й трендові напрямки, а також чи може плетіння дред стати мистецтвом? Про все це й більше розкаже майстер плетіння дред й африканських косичок Оксана Ходакова.

  • 11.10.2017 02:00:10
    - Промінь

    Щоб зробити торт нині потрібен не тільки пекар, а й коваль. В тренді підвісні солодщі у формі кришталевої люстри з живими квітами та міні-тортики ан палочці. І це не межа, Кондитери роблять торти-портрети й навіть фотоальбоми. Солодкі смаки й форми розкаже шеф столичної кондитерської Все в шоколаді.

  • 10.10.2017 17:08:12
    - Промінь

    Щоб зробити торт нині потрібен не тільки пекар, а й коваль. В тренді підвісні солодщі у формі кришталевої люстри з живими квітами та міні-тортики ан палочці. І це не межа, Кондитери роблять торти-портрети й навіть фотоальбоми. Солодкі смаки й форми розкаже шеф столичної кондитерської Все в шоколаді.

  • 09.10.2017 15:08:14
    - Промінь

    Танцювальний сомельє - професія з якою слухачів познайомить Іван Павлов. Чи не єдиний профі цього фаху, адже свою професію він вигадав сам. Дегустцє танці із своїми клієнтами, як вино. І все для того, щоб підібрати саме той напрямок і стиль, який принесе найбільше задоволення від уроків танцю.

  • 04.10.2017 02:00:10
    - Промінь

    Щоб зробити торт нині потрібен не тільки пекар, а й коваль. В тренді підвісні солодщі у формі кришталевої люстри з живими квітами та міні-тортики ан палочці. І це не межа, Кондитери роблять торти-портрети й навіть фотоальбоми. Солодкі смаки й форми розкаже шеф столичної кондитерської Все в шоколаді.

  • 03.10.2017 17:08:12
    - Промінь

    Щоб зробити торт нині потрібен не тільки пекар, а й коваль. В тренді підвісні солодщі у формі кришталевої люстри з живими квітами та міні-тортики ан палочці. І це не межа, Кондитери роблять торти-портрети й навіть фотоальбоми. Солодкі смаки й форми розкаже шеф столичної кондитерської Все в шоколаді.

  • 02.10.2017 15:08:00
    - Промінь

    Осінь - пора весіль в Україні. Коли, час брати шлюб настає в Індії, там зростає попит на фахівців боді-арту. Розпис хною тіла нареченої - це давня традиція, яка увійшла і в буденне життя українців. Для чого і що малюють хною на своєму тілі українці та як це зробити самому й зберегти якнайдовше малюнок розкаже фахівець із розпису Оксана Ходакова.

  • 27.09.2017 02:00:10
    - Промінь

    Якщо бринза Закарпатська, то має називатись "бринзя". Відмінності є й в смаку. Завдяки місцевій сировині й особливостям приготування. Так само свій смак має й Гуслянка - це йогурт, але Закарпатський. З молоком й автентичними рецептами працює Світлана Злобіна, експерт міжнародної еко-гастрономічної організації Slow Food, засновниця й очільниця проекту тест юкрейн. Іншими словами, пані Світлана вивчає історію автентичної української кухні, наших  продуктів та методику приготування страв.