Переглянути у мобiльнiй версiї
Українське радіо

Мирослава Соколова

Наступні передачі

Минулі передачі

  • 26.06.2017 15:11:14
    - Промінь

    Азбука реальності познайомить з професією, яка і благородна, і магічна водночас. Для неї потрібніні не тільки знання й практика, а й талант від природи. Власне, з дарами природи працює гостя фітотерапевт, травиця, спеціаліст із східних та тібетських практик Олена Віталіївна Світко. Слухачі дізнаються не тільки про специфіку професії травника, а які і як заготовити трави, адже зараз саме розпал цієї роботи. Корисно буде дізнатись і про книгу Олени Світко, яка щойно вийшла з друку, - "Я - жінка". У неій зібрані все, що має знати жінка про трави й зберігання фізичного й емоційного здоровя та гармонії родини.

  • 21.06.2017 02:00:10
    - Промінь

    Скільки ви знаєте страв із курки, а скільки готуєте? Розширимо кулінарні знання й смаки курятини разом із програмою "Смак життя". Як готують делікатесні півнячі гребінці чи язики й навіть мізки курки розкаже автор цих блюд Артем Магер. Він шеф-кухар столичного ресторану, який готує страви виключно з курятини.

  • 20.06.2017 17:11:12
    - Промінь

    Скільки ви знаєте страв із курки, а скільки готуєте? Розширимо кулінарні знання й смаки курятини разом із програмою "Смак життя". Як готують делікатесні півнячі гребінці чи язики й навіть мізки курки розкаже автор цих блюд Артем Магер. Він шеф-кухар столичного ресторану, який готує страви виключно з курятини.

  • 19.06.2017 15:11:14
    - Промінь

    Професія про яку розкаже Азбука реальності для когось, можливо, дивна, а для когось - вкрай потрібна. Вчитель їзди на велосипеді Сергій Смирнов розкаже кого вчить їздити, скільки на цьому можна заробити та як стають вчителями велоїзди?

  • 14.06.2017 02:00:10
    - Промінь

    Страви з часом зникають як рідкісні тварини та рослини. Тому в світі створили каталог зникаючих страв. "Ковчег смаку" так називається Червона книга їжі. Що внесено до цієї книги з українських страв розкаже Світлана Злобіна.

  • 13.06.2017 17:11:12
    - Промінь

    Страви з часом зникають як рідкісні тварини та рослини. Тому в світі створили каталог зникаючих страв. "Ковчег смаку" так називається Червона книга їжі. Що внесено до цієї книги з українських страв розкаже Світлана Злобіна.

  • 12.06.2017 15:11:14
    - Промінь

    Про існування професії за лаштунки якої заведе Азбука реальності, чимало людей й не замислювалась. Можливо й вам не приходило до голови, що є такий фах, як розробляти й створювати папки меню в кафе та ресторанах. А є така професія. Як їй навчитись і як нею прогодуватись? Як виношують ідеї і як папка меню впливає на наше замовлення та хто диктує моду в цій сфері?,- дізнаємося разом з Юлією Пандик, розробником папок меню.

  • 07.06.2017 02:00:10
    - Промінь

    Сьогодні в програмі "Смак життя" слухачі засмакують гостре й пікантне. Корнеплід, який чи не щодня їдять і до церкви носять. З нього роблять ароматну настоянку, яку в народі назвали "українським мартіні". Ця культова страва стала однією із рис гастраномічного обличчя міста Вінниці. На етикетці цього продукту так і пише "Вінницький хрін". Знавці хрону розкажуть як проготувати з нього страви, які хвороби він лікує та як заробити на цій рослині.

  • 06.06.2017 17:11:12
    - Промінь

    Смак життя

  • 05.06.2017 15:11:14
    - Промінь

    Професія орнітолог - це не тільки дослідження та кільцювання птахів. Нині орнітологи працюють на птахофабриках і навіть в аеропортах. А також досліджують міграції пернатих, щоб передбачити поширення хвороб, які переносять перелітні пташки. Як змінилась професія орнатолог останнім часом розкаже керівник Українського Центру кільцювання птахів Анатолій Полуда.