Переглянути у мобiльнiй версiї
Українське радіо

Мирослава Соколова

Наступні передачі

  • 01.05.2017 15:11:14
    - Промінь

    В найближчі роки український досвід військової психології буде передовим. Зараз його переймаємо в Ізраїля, США, Франції, Німеччині, Британії, Сербії й Хорватії. Але у нас маштабніше ніж в Ізраїлі й свіжіше ніж в США. Тому такі прогнози. Чим ще вражає сучасна школа сучасної української психології розкаже Азбука реальності 1 травня.

  • 02.05.2017 17:11:12
    - Промінь

    Український ферментований іван-чай з бурштином отримав патент. На підході документ на зелений чай й запуск промислового виробництва. Новий виклик чайному імпорту, але цивілізовано кидає родина з Рівного. Який на смак бурштиновий чай розкаже програма Смак життя 2 травня.

  • 03.05.2017 02:00:10
    - Промінь

    Український ферментований іван-чай з бурштином отримав патент. На підході документ на зелений чай й запуск промислового виробництва. Новий виклик чайному імпорту, але цивілізовано кидає родина з Рівного. Який на смак бурштиновий чай розкаже програма Смак життя 2 травня.

Минулі передачі

  • 26.04.2017 02:00:10
    - Промінь

    Смак життя

  • 25.04.2017 17:11:12
    - Промінь

    Травневі вихідні чимало українців святкують з лопатою на городі. Садити кратоплю не стільки потреба, як наша звичка. Які сорти і скільки варто садити, щоб картопляне хобі давало прибуток розкаже фахівець Асоціації картоплярів України сьогодні в програмі "Смак життя". Але, передовсім, йтиметься про втрачені автентичні українські страви з картоплі та модернові сучасні рецепти. Про Ісландську горілку із картоплі та Французький сорт картоплі, який коштує 500 євро за кілограм слухайте в 17.10.

  • 24.04.2017 15:11:14
    - Промінь

    Однією з помітних культурних подій Великодніх свят стало циркове шоу-мюзикл "Христос Воскрес повернення в Едем". Це феєричне поєднання незмінної історії з найсучаснішими елементами шоу. Повітряні акробати, хореографічні постановки, вогняне й навіть водяне шоу. Сценанарій мюзиклу написала й поставила його як режисер Наталія Вальда-Прохорова. Із нею слухачі "Променя" зустрінуться в понеділок, 24 квітня о 15.10. Зясуємо особливості професії режисера мюзиклів та як формується українська школа мюзиклу, яку нашу класику варто зіграти й хто диктує моду шоу-вистав .

  • 19.04.2017 02:00:10
    - Промінь

    Балют - яйце із сформованим курчам. Їсиш і кісточки хрумтять. Сунхуа - яйце без курчати, але таке, що засмерділось й почорніло. Всі смаки яєць сьогодні  на Радіо "Промінь".

  • 18.04.2017 17:11:12
    - Промінь

    Смак життя

  • 17.04.2017 15:11:14
    - Промінь

    Професія діджей для багатьох не серйозна - нічні клуби й порожні балачки. Як же насправді працюють діджеї, як ними стають та заробляють? Про все це й більше розповість Азбука реальності.

  • 12.04.2017 02:00:10
    - Промінь

    Великодні паски цього тижня вже пекли міністр культури Євген Нищук, найсильніший українець Василь Вірастюк. А допомагала їм фольклорист Галина Олійник. Слухачам "Променю" вона розкаже рецепти та різновиди українських Великодніх хлібів в програмі "Смак життя". Також дізнаємось рецепт паски Генерального писаря та судді Запоріжського війська Василя Кочубея. Сучасну ноту смаку цитрусових пасок з родзинками, італійських з цукатами та вишнею й журавлиною розкаже шеф столочної кондитерської "Все в шоколаді" й подарує авторські духмяні паски слухачам, які поділяться своїми секретамии випікання паски в ефірі програми.

  • 11.04.2017 17:11:12
    - Промінь

    Великодні паски цього тижня вже пекли міністр культури Євген Нищук, найсильніший українець Василь Вірастюк. А допомагала їм фольклорист Галина Олійник. Слухачам "Променю" вона розкаже рецепти та різновиди українських Великодніх хлібів у вівторок в програмі "Смак життя" 0 17.11. Також дізнаємось рецепт паски Генерального писаря та судді Запоріжського війська Василя Кочубея. Сучасну ноту смаку цитрусових пасок з родзинками, італійських з цукатами та вишнею й журавлиною розкаже шеф столочної кондитерської "Все в шоколаді" й подарує авторські духмяні паски слухачам, які поділяться своїми секретамии випікання паски в ефірі програми.

  • 10.04.2017 15:11:14
    - Промінь

    Днями виповнилось 50 років відколи в Україні почали фахову підготовку психологів. Й тільки в останні роки почала формуватись професія військових психологів. Про українську школу психології й особливості цієї професії в сучасному суспільстві розкаже Азбука реальності.

  • 05.04.2017 02:00:11
    - Промінь

    Гречка - це не тільки каша й суп, а ще котлети, запіканки й навіть йогурт і напої. Розмаїття смаків королеви круп в Смак життя.