Переглянути у мобiльнiй версiї
Українське радіо

Мирослава Соколова

Минулі передачі

  • 16.08.2017 02:00:10
    - Промінь

    14 серпня розпочався смачний календарний період - Спас медовий, яблучний , а потім ще й хлібний. В Україні є регіони, де Спас святкували з появою кожного овочу й фрукту. А кожне свято мало свої обрядові страви. Що нині збереглось та який сучасний Спас на смак розкаже Ганна Бут - дослідниця й модернізаторка українських автентичних рецептів.

  • 15.08.2017 17:11:12
    - Промінь

    14 серпня розпочався смачний календарний період - Спас медовий, яблучний , а потім ще й хлібний. В Україні є регіони, де Спас святкували з появою кожного овочу й фрукту. А кожне свято мало свої обрядові страви. Що нині збереглось та який сучасний Спас на смак розкаже Ганна Бут - дослідниця й модернізаторка українських автентичних рецептів.

  • 14.08.2017 15:11:14
    - Промінь

    Концерти, квіти, зйомки, інтерв"ю. Так уявляється життя популярних співаків. Що за тим стоїть та як пробитись на велику сцену й втриматись ан ній розкаже Соня Кей. Молода й вже успішна співачка прийде на ефір програми Азбука реальності, щоб розповісти про свою професію.

  • 09.08.2017 02:00:10
    - Промінь

    Ніколи не їли крокодила, змію чи ламу? Яке на смак екзотичне мясо розповість народний художник і мандрівник Володимир Козюк. Чи легко зїсти кота і, яка на смак ікра щойно витягнута з екзотичної риби.

  • 08.08.2017 17:11:12
    - Промінь

    Ніколи не їли крокодила, змію чи ламу? Яке на смак екзотичне мясо розповість народний художник і мандрівник Володимир Козюк. Чи легко зїсти кота і, яка на смак ікра щойно витягнута з екзотичної риби, слухайте у вівторок 8 серпня в 17.11.

  • 07.08.2017 15:11:14
    - Промінь

    Як і де працюють українські підводники та чи є перспектива для людей цього фаху в нашій  державі? Про це та побут на підвоній лодці, а також де знаходять роботу підводники після виходу на сушу розповість президент Асоціації підводників України Сергій Шабовта.

  • 02.08.2017 02:00:10
    - Промінь

    Чай може бути не тільки китайським, індійським чи грузинським. Віднедавна у нас є свій український чай. і це не збір трав, а рослина ферментована на вогні протягом 15 секунд. Смак рідного продукту дегустуємо сьогодні в програмі "Смак життя". Пригощає торгова Роман Степанович. автор рецептури й засновник українського чаю. А про смаки чаю в кульурі різних країн розповість народний художник і мандрівник Володимир Козюк.

  • 01.08.2017 17:11:12
    - Промінь

    Чай може бути не тільки китайським, індійським чи грузинським. Віднедавна у нас є свій український чай. і це не збір трав, а рослина ферментована на вогні протягом 15 секунд. Смак рідного продукту дегустуємо сьогодні о 17.11 в програмі "Смак життя". Пригощає торгова Роман Степанович. автор рецептури й засновник українського чаю. А про смаки чаю в кульурі різних країн розповість народний художник і мандрівник Володимир Козюк.

  • 31.07.2017 15:11:14
    - Промінь

    Доволі жіноча пофесія майстер манікюру поступово стає чоловічою. Чимало юнаків обирають фах манікюрника. Що їх приваблює й як вони реалізовуються в професії розкажуть в ефірі Азбуки реальності. У понеділок 31 липня. А що має вміти сучасний успішний майстер манікюру й як дорости до чемпілна світу з манікюру, стати міжнародним суддею й відкрити власну школу слухачам "Променя" розкаже Ірина Амросієва.

  • 26.07.2017 02:00:10
    - Промінь

    Баклажани, перець, помідори і кабачки - цей літній набір зробить смачним будь-який день. Як приготувати, з чим поєднувати і відтінювати смаки літніх овочів? А ще запіканки, закуски, салати й соте в програмі Смак життя.