На Радіо Промінь стартує другий сезон "Вікенду Нової Музики"

На Радіо Промінь стартує другий сезон "Вікенду Нової Музики"

23 жовтня в ефірі Радіо Промінь розпочинається другий сезон проєкту "Вікенд Нової Музики". Ведучою прямих ефірів стане Ксенія Івась, яка працювала у розважальних шоу на мережевих радіостанціях "Перець FМ" і "Наше Радіо".

Слухайте другий сезон проєкту "Вікенд Нової Музики" щосуботи та щонеділі з 6:00 до 18:00. Гостьові ефіри — з 11:00 до 15:00.

"Як і в минулому сезоні “Вікенду Нової Музики”, ми продовжимо збирати у великий ефір вихідних найкращі релізи тижня, які презентуватимуть українські популярні й молоді артисти. Перший сезон мав хороші рейтинги, велике охоплення аудиторії у соцмережах і нас активно цитувала преса, бо ми стали музичними ньюзмейкерами. У новому сезоні ми істотно збільшимо нашу позаефірну присутність. Відтепер ми щотижня випускатимемо подкаст “Вікенд Нової Музики”, а згодом маємо запустити відеосюжет із музичними підсумками тижня для телебачення та діджиталу", — розповів продюсер "Вікенду Нової Музики" Олександр Стасов.

У першому сезоні "Вікенду Нової Музики", що стартував 13 лютого і тривав до 8 серпня, було представлено понад 150 релізів українських артистів. Гостями прямих ефірів проєкту стали Святослав Вакарчук, Jamala, Олег Скрипка, Alina Pash, Христина Соловій, Дмитро Шуров, Валерій Харчишин, Jerry Heil, Олександр Положинський, Sasha Chemerov, MamaRika, VovaZiLvova, Рома Майк, гурти "KAZKA", "Cloudless", "Go_A", "Фіолет", "СКАЙ", "Антитіла", "KALUSH", "Гапочка", "Тонка" та багато інших.

Мета проєкту "Вікенд Нової Музики" на Радіо Промінь — популяризація нової української музики та культурно-мистецьких проєктів.

Радіо Промінь — перше музичне радіо України, мовить 24 години на добу. 60% контенту каналу складає українська музика, 40% — програми на актуальні політичні, економічні, культурно-мистецькі теми. Частина радіоконтенту має інформаційно-розважальне спрямування.