Дует Tember Blanche готує до видання дебютний альбом

Дует Tember Blanche готує до видання дебютний альбом

Дует Tember Blanche видав на цифрових платформах новинку "Вечорниці". Пісня увійде до дебютного альбому, яким музиканти відзначать першу річницю творчої діяльності.

0:00 0:00
10
1x

"Цікаво, що ця пісня "Вечорниці" стала відомою у вузьких колах завдяки тому, що ми грали на вулиці, люди дуже добре реагували саме на цю пісню і запам'ятали навіть текст, писали нам в Інстаграм, що коли ж вони вийде. Тож, усім людям, які питали, присвячується ця прем'єра. Пісня "Вечорниці" немає якихось прихованих сенсів, тут усе просто. Це історія про дівчину, яка приходить на тусню, де всі люди втикають у телефони, не спілкуються одне з одним і не цікавлять одне одного. Дівчата замість того, щоб звернути увагу на тих хлопців, які є на тусні, сидять в телефонах на сайтах знайомств. І все дуже сумно. Насправді, нам трохи страшно випускати цю пісню, бо хоч люди і полюбили її ще до того, як вона вийшла, але вони полюбили саме акустичний варіант, коли є тільки гітара і  вокал. Ми вирішили поексперементувати, додати барабанів, щоб було качовіше. Трохи  електронних синтів, бо нам так подобається. І дуже сподіваємося, що люди полюблять її такою теж", - розповіла вокалістка дуету Tember Blanche Олександра Ганапольська в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Після видання синглу "Вечорниці" дует Tember Blanche планує оприлюднити свій дебютний альбом і в такий спосіб відсвяткувати річницю творчої діяльності.

"Вечорниці" стали останнім синглом, який вийшов перед виходом альбому, ми плануємо реліз альбому на листопад, зараз всі пісні дописані, ми допрацьовуємо аранжування, робимо зведення, мастеринг. Робимо це удвох і не на найкращому обладнанні, і це дуже хвилююче. Ми сподіваємося, що люди цей альбом почують і він їм дуже сподобається.  Як такої презентації восени не буде, я маю на увазі сольний концерт, ми зберемо наших найближчих людей, слухачів, які були з нами в цей період, в перший рік нашої творчості, бо Tember Blanche  рік і у жовтні буде рік, як ми випустили перший трек. Ми зберемо невелику кількість людей і акустично презентуємо їм альбом. На зиму підемо у невеличку творчу відпустку по виступах, тому що до цього ми виступали тільки вдвох, два вокали і акустика, а зараз хочемо додати ще інструментів, плейбек, живі барабани, і тому використаємо зиму, щоб зробити хороше шоу, щоб весною зробити повноцінний сольний концерт, на якому ми покажемо альбом, і те, що напишеться за зиму", - розповів музикант дуету Tember Blanche Влад Лагода в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

Нагадаємо, у квітні дует Tember Blanche видав сингл "Пролог".

Фото: Яна Сочевічек, Радіо Промінь