"Бандерштат" почав оголошувати програму фестивалю

"Бандерштат" почав оголошувати програму фестивалю

"Бандерштат" почав оголошувати програму фестивалю, що відбудеться у Луцьку з 6 по 8 серпня. Своє п'ятнадцятиріччя фестиваль святкуватиме виступами груп "Бумбокс", ТНМК, KARNA, "Жадан і Собаки", Sasha Chemerov, "Фіолет", "Один в каное", "Mad Heads", "Dakh Daughters" та інших артистів.

0:00 0:00
10
1x

"Було багато організаційних питань і навіть сумнівів деяких чи відбудеться фестиваль цього року. Але завдяки підтримці "Українського Культурного Фонду" фестиваль все ж таки відбудеться в триденному форматі – 6, 7, 8 серпня. Буде музика, як завжди, буде література, будуть гутірки. І вже зараз ми можемо анонсувати представників музичної програми – це гурти "Бумбокс", "Без Обмежень", "ТНМК", новий проєкт Олександра Положинського, який фактично буде презентуватися на фестивалі, KARNA, "Жадан і Собаки", Sasha Chemerov, "Фіолет", "Один в каное", "Mad Heads", "Dakh Daughters" та низка інших гуртів.

Фестиваль, як і всі попередні роки, проходить у безалкогольному форматі, тому на нього можна приїжджати сім'ями. Вже невдовзі ми оголосимо учасників літературної та гутіркової програми, розкажемо про тих авторитетних українських спікерів, які виступлять в нас цьогоріч. Тому поспішайте за квитками. І одні з перших вихідних серпня 2021-го проведіть разом з нами. І все буде "Бандерштат"!", – розповів в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" арт-директор фестивалю "Бандерштат" Сергій Мартинюк.

Нагадаємо, у 2020 році фестиваль "Бандерштат" відбувався онлайн.

Фото: Facebook / Бандерштат – фестиваль українського духу