Вокалістка групи "Крихітка" видала сольний сингл "Любов і Ніжність"

Вокалістка групи "Крихітка" видала сольний сингл "Любов і Ніжність"

Саша Кольцова видала на цифрових музичних платформах сольний сингл "Любов і Ніжність". Пісня є треком проєкту "Нескорений ПроРок", в якому популярні українські співачки створювали пісні на лірику Олени Теліги. Радіопрем'єра пісні "Любов і Ніжність" відбулася в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Власне, я не була ініціатором створення запису пісні "Любов і Ніжність". Цей запис був здійснений на кошти Українського культурного фонду "Музбатом". Це організація, що, власне, ініціювала проєкт "Нескорений ПроRock". Це не перша збірка на вірші українських поетів. Була ще збірка на вірші Стуса, зокрема музична. І вони трошечки зволікали, чекали слушної дати, то дня народження Олени Теліги, то якихось роковин. Я хотіла випустити щось якнайшвидше і ось ми домовилися, що я стартую свій сингл окремо. Але потім всю збірку можна буде також знайти на магазинах - на айтюнс, на ютуб і так далі. Це так довго тяглося через те, що організатори не розуміли, що можна монетизувати цей контент, суто організаційні речі. Але мені здалося, що  пісня вийшла непогана і ми можемо приділити їй особливу увагу. А я думаю, що збірка потім підтягнеться, коли вони вирішать реалізувати це у повному обсязі", - розповіла Саша Кольцова в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь". 

Наступним релізом, який готуватиме Саша Кольцова, буде новий альбом групи "Крихітка".

"Щодо третього альбому, ми написали десять пісень, вони непогані. Дуже подобається, як зараз відбувається репетиційний процес. Я поки не знаю на яких літніх фестивалях ми зможемо які пісні зіграти, але плануємо на жовтень випуск альбому. Я би нічого не обіцяла нашому слухачу, вони знають, що ми робимо і як ми робимо. І звісно, ми дорослішаємо і тематика пісень змінюється, як змінюється і звук, і музиканти, які працюють над альбомами, наша співпраця з іншими. Мені самій дуже цікаво, як сприйме це аудиторія, якщо чесно, це для мене великий сюрприз", - розповіла Саша Кольцова в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".  

Нагадаємо, у жовтні 2020 року було презентовано збірку пісень, створених  на поезію Олени Теліги.

У червні група "Крихітка" видала лаунж версії своїх пісень.

Фото: Kryhitka, facebook.com