"Гапочка" презентувала сингл "Мамо"

"Гапочка" презентувала сингл "Мамо"

Група "Гапочка" видала на цифрових музичних платформах сингл "Мамо". Це перша сольна пісня, що вид Два роки пісня існувала, як саундтрек до вистави "Не романтика".

0:00 0:00
10
1x

"З самого початку ця пісня писалася для спектаклю "Це не романтика" за мотивами Миколи Хвильового, який ставила Ксенія Онищенко ще в 2019 році. З того моменту ця пісня дуже змінилася. Під час ще першого карантину додалося багато слів, вона набула іншої форми і вона насичувалася присмаком всього того, що відбувається з нами. На рахунок запису і того, як ми працювали – ми пішли на студію до Антона Іларіоновича, з яким ми співпрацювали, коли писали альбом "Необхідна". Я дуже задоволена, як він звів трек, як доповнив наші з Женею Якшиним ідеї. І мені здається, це його найкраща робота, яка була з нами за весь час. Він еволюціонує і ми разом з ним. Я дуже задоволена саундом і аранжуванням. І, взагалі, мені здається, що це найкращий трек, який я написала. Він і глибокий, і має надію", – розповіла Катя Гапочка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Перше публічне виконання пісні "Мамо" відбудеться на День народження Каті Гапочки. 10 травня з тієї нагоди вона влаштовує у Києві акустичний концерт.

"Зараз ми репетируємо і готуємося до концерту 10 травня, на мій День народження, який відбудеться у Caribbean Club. Запрошую всіх! Ми зіграємо акустичну програму, де будуть звучати пісні з альбому "Необхідна", наші старенькі, все перемішано, як завжди. Також, буде гість – Даня з гурту Blooms Corda. Ми заспіваємо пісню "Houston", яка вийшла в минулому році. І взагалі, я думаю, що це буде такий приємний день, святковий для мене, як мінімум, тому я налаштована дарувати вам позитив та все, що можу зараз. Ми давно не грали концерти і ці концерти мені вже починають снитися. Тому я дуже чекаю цього моменту, коли ми знову з вами зустрінемося", – розповіла Катя Гапочка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Радіопрем'єра пісні "Мамо" відбудеться 8 травня о 12:00 в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь". Гостею прямого ефіру стане Катя Гапочка.

Нагадаємо, у жовтні гурти "Гапочка" і Blooms Corda випустили спільний трек.

У грудні 2019 року "Гапочка" видала студійний альбом "Необхідна".

Фото: Facebook Katya Gapochka