Ірина Лузіна готує до релізу дебютний альбом

Ірина Лузіна готує до релізу дебютний альбом

Колишня учасниця тріо Panivalkova Ірина Лузіна перезводить дебютний альбом. Його реліз анонсувався ще восени минулого року, однак артистка вирішила відтермінувати випуск альбому.

0:00 0:00
10
1x

"В мене є свій музичний проект "Іра Лузіна", викладено два живих лайв-відео, і я записала альбом, який вже на фінішній прямій. Це ЕР - коротесенький альбом, чотири пісні. Я записала в альбом маленький народний ансамбль, для того, щоб зробити український госпел або спірічуелс. В цьому альбомі немає пісень про кохання, бо мене це не дуже зараз цікавить, мене цікавлять інші речі.

І я пішла від того, що взяла паузу на деякий час аби зрозуміти, про що я взагалі хочу розмовляти, про що я хочу співати. 

Це не кохання наразі, а соціальні питання - питання миру, релігійних або духовних пошуків, пошуки Бога - що це, де це, і хто це. 

Я написала трек, який проводить від цього стану сумлінь до світлого чистого розуміння. Це та, де український хор співає госпел.

Альбом вже був готовий влітку 2020, і навіть мастерінг був зроблений повністю. Але я взяла паузу, щоб його не слухати якійсь час. Я вже просто втомилася від нього. Десь через пару місяців я його переслухала і зрозуміла, що у накопиченого матеріалу більший потенціал, ніж ми передали в зведенні. Там є живі інструменти - скрипка, альт, барабани, гітари, кларнет, хор. Все це треба нормально розставити. Ми (я і саундпродюсер альбому Олександр Дворецький) зрозуміли що, не розкрили його потенціал, тому що ми були втомлені і не проаналізували результат.

Я працюю копірайтером і пишу альбом. Того року я просто-таки гарцювала між цими проектами і не давала собі час перепочити, та завершила альбом на такому собі куражі. І це погано.

Я дуже щаслива, що я його не випустила тоді, коли доробила. Бо зараз ми його перерероблюємо і він стає магічним", - розповіла Ірина Лузіна в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у листопаді учасниці тріо Panivalkova повідомили, що видадуть останній трек.

У жовтні колишня учасниця тріо Panivalkova презентувала сайт про медитації.

Фото: www.facebook.com