MamaRika та VovaZiLvova видали спільну пісню

MamaRika та VovaZiLvova видали спільну пісню

MamaRika та VovaZiLvova видали спільну пісню "Серце Стукає Стукає Стукає". Радіопрем'єра синглу відбулася в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Ця колаба увірвалася в моє життя дуже спонтанно. Я не сподівалася, що все може відбуватися так швидко. Я так розумію, що у Вовки, в принципі, такий стильок просто залітати в твоє життя і казати, давай щось замутим разом. Враховуючи, що я людина розмірена в роботі й люблю на все взяти побільше часу, то в цей раз все було дуже інтенсивно. І напевно, в цьому теж є свій шарм, тому що було дуже багато вирішальних факторів, чому я погодилася. По-перше, я знаю Вовку дуже давно і ми ще зі студентських часів знайомі, це вже був великий плюс, я знаю якість його музики. По-друге, до цієї роботи були причетні люди, з якими я створюю свою музику це Ваня Клименко, мій саундпродюсер, який написав музику для пісні, і Стас Чорний, який робив саундпродакшн треку і мастеринг, і зведення. Тому коли пацани гуртом мене набрали і сказали: "Мамка, ми хочемо, щоб саме ти залетіла на цей фіт, тому що, напевно, краще ніж ти цього ніхто не зробить", я сказала, що просто кидайте трек. З перших секунд, коли я почула його, моє серце реально застукало. Якщо чесно, я розчулилась, я розплакалась, пам'ятаю, що мене дуже сильно пробрало і вже не було жодних сумнівів, що це треба робити. Тому далі все було максимально швидко. Я так розумію, всі чекали тільки мене. Я просто записала свої приспіви, додала туди себе, само собою, трішки імпровізації. Ми створили ще третю частину треку, останню, яку ви чуєте в самому кінці. Це був такий мій внесок. Я завжди стараюся відпустити себе в процесі запису і просто дати голосу кудись мене вести. І в цей раз в мене вийшла ця третя частина. І я пам'ятаю, що був ще невеличкий спір з Вовою, він сумнівався чи лишати її, чи ні. Але ми дійшли до консенсусу і в результаті лишили все так, як я це відчувала. І мені взагалі здається, що суть будь-якої колаборації, щоб обидві сторони, обидва артиста давали частинку себе в цю роботу. І власне, в цей раз так все і вийшло. І напевно, успіх цієї роботи в тому, що кожен залишався собою, але при цьому все дуже гармонійно", розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Разом із синглом на цифрових музичних платформах, на YouTube оприлюднено кліп на пісню "Серце Стукає Стукає Стукає". Його режисером виступив Олександр Швець.

"Трек створювався круто, дуже творчо, легко і швидко. І залишилося зняти відеокліп. Режисером був Олександр Швець. Вони вже все відзняли до мене. Вовка вже на момент, коли я відзнімалася в кліпі, був у Штатах. Тому мені залишилося просто приїхати на студію і зняти синхрони. Пацани з ZOO Cinema, це продакшн, який займався зйомками відео, все зробили дуже професійно. Ми за кілька годин відзняли мої відеосинхрони і за пару днів усе було змонтовано. Ви не повірите, в четвер увечері нам прислали відео на затвердження і сказали, типу, якщо по кліпу все окей, то завтра запускаємося. Ось такі темпи, розумієте, в людей. Ми окнули, нам все сподобалося. І насправді відео і пісня дуже гармонійно поєднуються, тому, в принципі, чому би й ні, чому би не поспішити і не пришвидшити процес. Тому, власне, буквально за кілька тижнів в моєму житті з'явилася ця робота. І я дуже тішуся, що в нас з'явилася ця пісня. Вона має дуже сильний меседж, вона про те, що не варто закривати своє серце після гіркого досвіду, не варто закриватися після болю, а навпаки, треба вірити в те, що нове кохання прийде, і бути готовим відкритися в цей момент, і всі рани загояться. Тому, що любов, в принципі, має здатність лікувати. Власне, от про це пісня. Про те, що не втрачати надії, не закриватися, не залишатися в собі, а відкриватися новому досвіду. Я дуже сподіваюся, що кожен українець оцінить цю роботу. В принципі, пісня має закладений оцей душевний ДНК і я вірю, що вона зайде в серце кожному, хто її почує", розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у березні VovaZiLvova та Morphom видали спільну пісню.


На фото: MamaRika