Alina Pash видала альбом "розМова"

Alina Pash видала альбом "розМова"

Alina Pash видала на цифрових музичних платформах новий альбом "розМова". До релізу увійшло 9 пісень, які створювалися з лютого 2020 року.

0:00 0:00
10
1x

"Альбом "розМова" розпочинає свій шлях із лютого місяця 2020-го року в Ізраїлі, в Тель Авіві. Саме там я написала пісню "Ласки дівочі" спробувавши поджемити із українцями, які виїхали в Ізраїль. Тоді я зрозуміла, що такий виток музики мені зараз дуже доречний. Потім дописувалося все у рідних краях або прикарпатсько-рідних, я відкривала для себе Гуцульщину. Сама я із Закарпаття, тому іншу частину Карпат мені було цікаво детальніше дослідити. І під час подорожей народжувалися пісні. Часом ми виїжджали навіть у фольклорні експедиції, як ми це називаємо, де ми збирали музику, надихалися, брали з собою мікрофони, звукові карти, талановитих людей і творили. Альбом "розМова" налічує в собі 9 треків, в яких вкладено мій внутрішній шлях до себе. Я сподіваюся, ви зможете теж для себе зрозуміти, куди вам далі, як я зрозуміла для себе", - розповіла Alina Pash в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Упродовж квітня Alina Pash активно спілкуватиметься зі своює аудиторією, презентуючи альбом "розМова", який стане частиною нової концертної програми артистки.

"Нові відео, звісно ж, будуть. Розмова станеться і візуально. Обов'язково. Для мене важливо знаходити контакт із своєю аудиторією і через зір також, не тільки через звук. Дуже багато нових пісень назбиралося, дуже багато нових ідей. І не дивлячись на те, що зараз начебто увесь світ зупинився, я не думаю, що люди творчості можуть собі таке дозволити. І я також не зупиняюся. І, звісно ж, нова програма уже є. Дай, Боже, нам усім добратися до здорового життя, концертів та фестивалів - покажу вам, як тусячинить. Починаючи з квітня місяця я розмовлятиму з людьми, хто захоче мене чути. Це відбуватиметься і аудіально, і візуально, і онлайн, і офлайн. Слідкуйте!", - розповіла Alina Pash в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у січні в ефірі шоу "Селекція" Alina Pash розповіла, що написала пісень на кілька альбомів.

У грудні Alina Pash презентувала відео на сингл Dengi.

Фото: www.facebook.com/alinapashofficial