Група The Вйо записує міжнародний альбом

Група The Вйо записує міжнародний альбом

Група The Вйо записує перший у своїй дискографії міжнародний альбом дуетів, на якому будуть видані спільні треки з музикантами з України, Німеччини, Польщі, Бразилії, Канади та інших країн.

0:00 0:00
10
1x

"Хороші новини - ми зібралися на репетицію вперше за рік локдауна, мабуть. Ну, не вперше, але великий час була перерва, майже півроку. І коли ми вперше почали грати пісні  наші, навіть старі, було таке враження, що ми повідсиджували собі руки і голови. Слова вилітають з голови, руки не пам'ятають, акорди плутаєш. За чотири години все стало на свої місця. І ми готові! Найближчим часом ми зіграємо в Києві у Docker Pub. Також ми продовжуємо працювати над нашим альбомом дуетів. З'явилася ще одна співачка з Канади, з якою ми зараз працюємо, її звати Auresia. Теж реггі співає. Я думаю, що ми все таки, як і обіцяли в пісні "По Плану", до кінця цього року завершимо роботу над нашим альбомом. Зараз ми уже працюємо з артистами з Польщі, з Німеччини, з Бразилії є одна група, і з Канади. Ну і звичайно, що українські також є, зокрема, я вже згадував - Катя Chilly. Ще хочемо зробити з кимось із артистів, хто співає кримсько-татарською. Не знаю чи з Джамалою домовимося, чи ні, але крім неї теж є люди, які співають цією мовою. Так що я сподіваюся, що буде строкатий, позитивний, різнобарвний альбомчик", - розповів фронтмен групи The ВЙО Мирослав Кувалдін в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, з осені 2020 року Мирослав Кувалдін створює відеопроєкт про нову українську музику. Радіоверсія проєкту "Чьоткий Кач" виходить в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: The ВЙО