"Фіолет" готує до релізу новий сингл

"Фіолет" готує до релізу новий сингл

Група "Фіолет" вирушає на гастролі Україною та готує до релізу сингл "Стежка", що увійде до нового альбому, реліз якого має відбутися восени. Про це фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк розповів в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"З величезним задоволенням хочемо анонсувати разом з колегами наш квітневий акустичний тур Україною. Страшенно сподіваємося, що жодні локдауни, адаптивні карантини та інші життєві перверзії не завадять нам вирушити в гості зі своєю музикою до наших шанувальників. Веземо ми мій один з найулюбленіших форматів сценічного виконання акустику, чистий музичний мінімалізм, мій голос, гітара і голос Романа Андрухіва, і зали з нашою відданою шанувальницькою спільнотою Фіолет Family. В програмі будуть ліпші, на мій погляд, пісні з творчості "Фіолету" і трішки матеріалу із моїх сольних проєктів. В турі заплановано 12 міст: Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Суми, Харків, Запоріжжя, Дніпро, Вінниця, Одеса, Черкаси, а фінальним містом туру буде Київ. І ми дуже чекаємо наших зустрічей, бо страшенно скучили за дорогами, за концертами, за сценою і за присутністю людей навпроти, коли ти стоїш на сцені й виконуєш свої пісні. Тому до зустрічі! Стартуємо 8 квітня із рідного Луцька", розповів фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь"

Паралельно із підготовкою до гастролей "Фіолет" разом із саундпродюсером Артуром Данієляном продовжує запис свого нового альбому "Доміно".

"Ми продовжимо у 2021-му році працювати над новим альбомом, попередня назва якого "Domino". Альбом мав вийти цієї весни, принаймні ми так планували на початку 2020-го року. Але через низку обставин, пов`язаних зокрема і з карантином, і з локдаунами, і з усім іншим, ми перенесли вихід альбому на осінь. Орієнтовно це вересень-жовтень. Зараз робота в розпалі. Окрім роботи над більшістю треків альбому, ми готуємо ще один сингл, який попередньо вийде наприкінці квітня або в першій половині травня. Ця пісня матиме назву "Стежка". Напевно, це одна з найліричніших композицій в нашій дискографії. Працюємо ми з Артуром Данієлян, незмінним нашим саундпродюсером, який останні роки робив звук "Фіолету" форматнішим, десь радійнішим, при цьому не забував про гітарний драйв. Пісня "Стежка" трішки навколотріпхопова, трішки зі смаком поп-музики 90-х і з нашою впізнаваною лірикою", розповів фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у січні "Фіолет" розкрив назву наступного альбому.

У липні 2020 року, група "Фіолет" присвятила новий кліп темі домашнього насильства.

На фото: Сергій Мартинюк