KHAYAT видав другий сингл з нового альбому

KHAYAT видав другий сингл з нового альбому

Поп-співак KHAYAT оприлюднив на цифрових музичних платформах сингл "Крок". Пісня увійде до нового альбому артиста, реліз якого має відбутися навесні.

0:00 0:00
10
1x

“Пісня "Крок" є другим синглом з майбутнього альбому, який ви почуєте вже цієї весни. І вона є відображенням кожної людини, яка хоч раз відчувала справжню любов. Я завжди кажу, що якими б різними ми не були, якими б особливими не хотіли здаватись одне для одного, але так чи інакше ми проживаємо одне життя на всіх. Тільки декорації в кожного свої. Ми відчуваємо одні і ті ж почуття. А музика є одним із найдосконаліших інструментів для їхнього вираження. Та мушу зізнатися, це одна із тих пісень, які я не завжди можу виконати до кінця без сліз на очах. Вона для мене надто особиста і надто відверта. Я вважаю, що феномен цієї пісні у тому, що вона наскільки інтимна і особиста, настільки ж і масова. Адже я пишу свою музику спостерігаючи за людьми, спілкуючись з ними, думаючи про них. І якщо хоч раз відчували мурах на своїй шкірі, втрачали думки від дотику коханої людини, тоді думаю, мені вдалося достукатися до ваших сердець, адже ніщо так не об'єднує людей, як кохання. Ця пісня про цінність моментів, про невтримну жагу любити один одного та спогади, які ми отримуємо в результаті. Адже це єдине, що нам лишає любов. Якщо поряд вже є та сама людина, єдина людина, то ви маєте робити усе, аби вона відчувала себе найщасливішою у всьому світі. Я думаю, що це ваш обов'язок, якась певна ваша місія", - розповів KHAYAT в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Наразі оприлюднена тільки аудіоверсія пісні "Крок". Можливо, що невдовзі на неї буде знято кліп, так як це сталося з попереднім синглом "Темно".

"Поки що я не можу стовідсотково стверджувати, що на пісню "Крок" буде відзнятий кліп, тому що у майбутньому альбомі всі пісні, на мою думку, варті уваги і не хочеться виділяти зараз конкретно цю пісню. Хочеться подивитися на альбом вже як на таку масштабну конструкцію і вже потім вирішити, яка з пісень варта цього відео, щоб воно було представлено разом з альбомом", - розповів KHAYAT в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Поспілкуватися із KHAYATом і дізнатися подробиці випуску його нового альбому ви можете 21 лютого о 13:00 під час прямого ефіру "Вікенду Нової Української Музики" на "Радіо Промінь".

Того дня гостями ефіру також стануть фронтмен групи O.Torvald Женя Галич, група Go_A та Христина Халімонова.

Нагадаємо, у жовтні KHAYAT оприлюднив перший сингл нового альбому.

Фото: www.instagram.com/ado.khayat