"Бумбокс" фіналізує роботу над дуетом із Сергієм Жаданом

"Бумбокс" фіналізує роботу над дуетом із Сергієм Жаданом

Група "Бумбокс" закінчує роботу над піснею "Правда", що записана в дуеті з Сергієм Жаданом. 14 лютого на цифрових платформах "Бумбокс" оприлюднив російськомовний сингл "Жаль".

0:00 0:00
10
1x

"Пісня "Жаль" створена була протягом цього року. Ідея з'явилася в кінці минулого року. Написані текст і мелодія були навесні  2020- го року, а якщо мені не зраджує память, влітку почалась робота над аранжуванням. І записана вона була на студії Павла Литвиненка в Будинку Звукозапису Українського Радіо", - розповів фронтмен групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Наразі "Бумбокс" готує до релізу трек "Правда", записаний разом із Сергієм Жаданом.

"Пісня ще в роботі. Зійшлися з Сергієм Жаданом ми в соцмережі, я відправив йому голосове повідомлення з мелодією на шматок одного з його віршів. І в процесі я дописав ще свої слова. Він теж трошки щось змінив. І приїхав на студію, і ми попрацювали разом. Я окремо працював з музикантами і аранжувальниками, і, врешті-решт, з командою своєю. Він окремо в себе вдома над тим бажанням, яке я попросив його втілити в життя, музичну літературу якусь прослухати, підготуватись. Зараз якраз іде завершальний процес над цією піснею, ми ще дописуємо Валіка, дописуємо якісь інструменти, думаємо, що залишити, що прибрати, наскільки багато в пісні буде мене, наскільки багато Жадана", - розповів фронтмен групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у жовтні Сергій Жадан заспівав разом із групою "ДахаБраха".

В ефірі шоу "Селекція" Сергій Жадан анонсував реліз кількох дуетних пісень

www.instagram.com/boomboxfamily