Дует "Ол.Ів.Є" презентував пародію "Три Троянди"

Дует "Ол.Ів.Є" презентував пародію "Три Троянди"

Дует "Ол.Ів.Є" до Дня Закоханих видав на цифрових музичних платформах пародійний трек "Три Троянди". Новинку в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" презентував Олександр Положинський.

0:00 0:00
10
1x

"Пісня "Три Троянди" насправді іронічна і вона писалася, як просто стьоб, своєрідна така іронія над піснями такого гатунку. Їх можна назвати дворовими, шансоновими, хтось порівнює цю пісню з піснями російської групи "Ласковий май". Ми не брали щось конкретне за орієнтир, просто народився такий стьоб. Тому, що в  "Ол.Ів.Є" у нас є багато стьобних пісень, іронічних пісень. Хоч є й серйозні. Тим не менше, це якраз один із прикладів іронічної пісні. Коли ми робили аранжування на студії, теж постало питання, як це зробити, в якій стилістиці. І виникла знову ж таки ідея - якщо ми вже робимо іронію з приводу безпосередньо жанрового звучання, то, мабуть, і з приводу аранжування теж можна поіронізувати. На той момент ми вже чули кілька композицій, які були створені під впливом популярної на той час, принаймні топової в різних хіт-парадах, пісні. І ми вирішили поіронізувати ще й з цього приводу. І теж вирішили зробити свою пародію на ць пісню, якщо це так можна назвати. І коли пісня вже була готова, ми подумали, ну, раз пісня іронічна, раз аранжування іронічне, то, мабуть, і кліп теж треба робити іронічний. І ми от теж зняли таке стьобне й іронічне, для когось навіть може дурнувате відео. Все це от перед Днем закоханих вирішили презентувати з натяком на те, що кохання це не лише почуття, але й матеріальні витрати", - розповів Олександр Положинський в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Разом із піснею, на офіційному ютуб-каналі "Ол.Ів.Є" було презентовано кліп “Три Троянди”, в якому знялися Анна Добриднєва, Ніна і Тоня Матвієнко, а також Джамала.

"Коли пісня вже була готова, на той момент ми з Іваном вже перебували на відпочинку в Єгипті, і спало на думку відзняти відео безпосередньо там, в тому готелі, де ми були. Нам створили для того всі умови і крім того там відпочивали наші колеги артистки українські відомі. І ми їх теж запросили до участі в цій зйомці. Коротше кажучи, ми відзняли кліп і кілька місяців пішло на те, щоб його змонтувати. Знову ж таки, ну, такий літній морський пальмовий кліп випускати в період новорічно-різдвяних свят теж було не дуже доречно. Ми чекали якогось іншого приводу і таким приводом є День Святого Валентина, який я вважаю одним із головних свят різноманітних маркетологів. Тому, що такі свята можна святкувати щодня, якщо в тебе є кохання, а от різноманітні заходи і акції з сердечками - це хороший привід в тому числі й для того, щоб викласти таку пісню", - розповів Олександр Положинський в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у вересні 2020 року Олександр Положинський презентував проєкт "Три Троянди".

Фото: https://www.instagram.com/ol.iv.ye.band