Марія Бурмака записує третій дитячий альбом

Марія Бурмака записує третій дитячий альбом

Марія Бурмака оприлюднюватиме пісні третього дитячого альбому потреково. Днями на цифрових музичних платформах відбувся реліз синглу "Руханка".

0:00 0:00
10
1x

"Дитячі пісні - це не є шоу-бізнес, тому після двох альбомів я подумала, що, в принципі, на дитячому репертуарі ставлю крапку. Але ні, в мене було стільки прихильників з усіх куточків світу – з Аргентини, Франції, Швейцарії, Німеччини, Америки, Канади. Діти хотіли слухати і спілкуватися. І от під час весняного локдауну я написала декілька пісень, а наприкінці 2020 року деякі з них я вирішила записати. Тут я мушу віддати належне інституційній підтримці Українського Культурного Фонду, третій хвилі. Я подалася на цю інституційну підтримку і, чесно сказати, несподівано для мене договір було підписано. І, власне, завдяки цій підтримці був проведений концерт онлайн до дня Святого Миколая з "Шоколадного будиночка", і записано чотири пісні. Перша "Ой, хто, хто  Миколая любить", друга "Руханка", третя пісня на вірш Павла Тичини "А я у гай ходила". І ще одна пісня на відомий вірш Сидіра Воробкевича "Мова". Тільки до цього вірша я дописала приспів і тепер ця пісня називатиметься "Мова-кольорова". Ці пісні ми будемо видавати по черзі, тому що, по-перше, хочеться щоб прем’єру оцінили, послухали, можливо, вивчили слов", - розповіла Марія Бурмака в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Робота над піснями третього дитячого альбому триває у Києві на FOXXSTUDIOS, а реліз проєкту має відбутися упродовж 2021 року.

"Знаєте, натхнення - його не вимкнеш, як лампочку, як люстру, воно або є, або його нема. І коли ти виходиш он-лайн і співаєш для дітей, то це натхнення звичайно є. І практично на весь третій дитячий альбом пісні вже написані. Це і пісня на вірш Лесі Українки "Черешеньки", це і декілька пісень на мої вірші, але хай це залишиться таємницею. Принаймні, я знаю чим буду зайнята протягом 2021 року", - розповіла Марія Бурмака в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у жовтні оприлюднена збірка пісень "Нескорений ПроRock. Олена Теліга". У створенні пісень на вірші Олени Теліги взяли участь дванадцять українських співачок, серед яких Марія Бурмака, Illaria, Саша Кольцова, ТЕЛЬНЮК:Сестри, учасниці проєктів Shopping Hour, BeTwіns, TaRuta та інших. 

16 червня Народній артистці України Марії Бурмаці виповнилося 50 років. На свій ювілей вона презентувала на цифрових музичних платформах кліп і пісню "Лінія".

Фото: www.facebook.com/maria.burmaka