"Pianoбой" поновлює концертний тур "ХІСТОРІ"

"Pianoбой" поновлює концертний тур "ХІСТОРІ"

Упродовж лютого та березня група "Pianoбой" дасть 10 концертів на підтримку альбому "ХІСТОРІ" у Дніпрі, Харкові, Чернігові, Житомирі, Одесі, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську, Тернополі та Вінниці. В ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" Дмитро Шуров розповів, які релізи відбудуться у 2021 році.

0:00 0:00
10
1x

"Безумовно, в 2021 році музична діяльність "Pianoбоя”"зупинятись не буде. Вже найближчим часом вийде пісня, а потім ще одна. І є декілька в розробці різних записів альбомів, зйомок і кліпів. Але ми зараз живемо в неймовірні часи, коли краще, все ж таки, я думаю, не планувати надовго, і, як людина, яка любить планувати і завжди це робила, вчуся тепер не планувати далі ніж два місяці. Просто роблю свою справу. Не думаю, що буде зараз адекватним і тактичним наговорити планів, а потім щось вторгнеться в них і вони не зможуть статися. Тому я скажу так, я пишу багато музики і я видаватиму її. І в цьому році "Pianoбоя" буде набагато більше в YouTube,  це точно. Ми хочемо виправити несправедливість, яка роками в нас на каналі існує. Тому, що є багато кліпів, експериментів, але завжди було дуже мало живого "Pianoбоя", коли він просто співає те, що хоче. І цих речей буде набагато більше, тому слідкуйте, підписуйтесь. За онлайн можу відповісти, за все інше не знаю,  подивимось", - розповів Дмитро Шуров в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Одним з найочікуваніших релізів від "Pianoбоя" залишається відеоверсія ювілейного шоу, що відбулося 8 березня минулого року у київському Палаці Спорту.

"Робота (ред. - над відеоверсією шоу ХІСТОРІ) ведеться. Моя мрія видати цей концерт рівно на річницю, на 8 березня цього року, але є нюанс який полягає в тому, що люди, які знімали цей концерт, за карантин теж змінилися, як і всі ми. Головна діюча особа, якій я зараз передаю дуже великий привіт, поїхала в достатньо серйозну таку подорож. Наразі, я, якщо чесно, маю проблеми з тим, щоб його знайти. Тому частина роботи була зроблена і зараз ми намагаємося її закінчити. Про що я дуже мрію, тому що кадри, які ми побачили зроблені, виглядають просто нереально фантастично, найкрутіша енергетика. Там у нас оркестр, хор, диригент, який стрибає, люди в залі з відкритими очима і обличчями, ну, і ваш знайомий піаніст, що тільки там не робив. Мені б, звичайно, дуже хотілося якнайшвидше видати цей концерт, але треба знайти режисера, який став мандрівником", - розповів Дмитро Шуров в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, в ефірі шоу "Селекція" Дмитро Шуров розповідав, що "Pianoбой" планує випустити альбом дуетів.

Дмитро Шуров взяв участь у соціально-мистецькому проєкті "Зірки та звіри", мета якого зібрати кошти на потреби притулку для тварин.

Фото: www.facebook.com/pianoboy.band