Група "The ВЙО" закінчує роботу над альбомом дуетів

Група "The ВЙО" закінчує роботу над альбомом дуетів

У новому році група "The ВЙО" видасть альбом дуетів з музикантами з України та Європи. Його запис розпочався під час весняного локдауну у 2020 році. Музичні підсумки минулого року фронтмен "The ВЙО" Мирослав Кувалдін підбив в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Підсумуємо 2020-й рік це був фантастичний рік, закінчилася ера чи Риб, чи Козерога, не знаю, як воно там іде, але почалася ера Водолія, і те, що ми в неї входимо з таким напрягом в цьому щось є. Мені особисто рік сподобався, у нас був час для того, щоб позайматися музикою, ми вже майже закінчуємо альбом дуетів, я спродюсував альбом свого брата Джонича. І взагалі, мені здається, що цей карантин дав змогу подивитися трошки збоку на себе і трошки позбавити людей егоїзму. За моїми спостереженнями ми почали більше одне на одного звертати увагу, з'явилися якісь ідеї для горизонтальних комунікацій і проєктів, на які раніше просто не вистачало у людей часу. Тож, мені здається, ми увійдемо з хорошим результатом у 2021-й, ну, або 2022-й. У мене плани, як правило, на місяць накидані, й вони сильно не розходяться, я просто перестав розраховувати на якісь там штуки. Тобто плани, як і раніше, складаю, але розумію, що може нічого не скластися і сильно на це не зважаю, і стараюся робити такі плани, які залежать тільки від мене і від тих людей, які, я знаю, живі-здорові. Я мрію про велику перспективу і великі можливості для українських виконавців в Україні. Завдяки пандемії ми, до речі, досить  відчутно розчистили це поле. Я впевнений, що багато музикантів на карантині, так, як і ми, сиділи і робили новий контент. Друзі, я вас поздоровляю, ми живі-здорові, і про це можна лише з усмішкою говорити. Тому хочеться вам побажати і надалі міцного здоров'я, щоб пройти через будь-що, що нам кидає життя. І вітаю усіх з Новим Роком, з Різдвом Христовим! Побачимося на найбільших майданчиках країни! Правда, не знаю коли", розповів фронтмен групи "The ВЙО" Мирослав Кувалдін в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

19 січня Мирослав Кувалдін святкує свій день народження. "Радіо Промінь" вітає його та бажає всього найкращого!

29 січня в ефір шоу "Селекція" повернеться рубрика "Чьоткий Кач", у який Мирослав продовжить презентувати молодих неординарних артистів.

Фото: facebook.com