Юлія Саніна назвала здобутки 2020 року

Юлія Саніна назвала здобутки 2020 року

Група The Hardkiss у травні відсвяткує своє десятиріччя великим шоу на НСК "Олімпійський". Перед тим має відбутися реліз нового студійного альбому, над яким музиканти почали роботу у 2019 році. Підсумки 2020 року вокалістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна підбила в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Минулий рік видався для нас дуже цікавим, як і для всіх людей, напевно. Дуже незвичайним ми його запам'ятаємо. Звісно, він був дуже важким через брак концертів і брак спілкування із нашими слухачами очі в очі, нам дуже цього не вистачає. Але ми поринули у творчість, ми весь рік записували новий альбом, який усі почують вже у 2021-у році. Ми розпочали підготовку до нашого великого шоу на "Олімпійському" 29 травня, куди усіх запрошуємо. Я думаю, нам є що сказати, є що заспівати. Нам усім хочеться відірватися на повну після такого важкого року. Ми провели конкурс талантів та знайшли для себе неймовірну дівчину, яку скоро всі впізнають і будуть чути. Вже дуже скоро почують її пісні. Я навчилася танцювати, взяла участь у танцювальному шоу і навіть дійшла до суперфіналу. Тобто цей рік ми відкривали себе заново, пізнавали себе з нових сторін, і зрозуміли, що ми сильні, ми можемо все. Але більше не хочеться таких випробувань. Хочеться, щоб 2021-й рік був лагіднішим до нас і подарував хоча б якийсь релакс. Усім бажаємо в 2021-у році максимально бути щасливими, щоб було більше приводів для радості. Ну, а ми, як музиканти, даруватимемо вам свою творчість, свою музику, аби вона супроводжувала вас у ваших радісних моментах", розповіла вокалістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".   

Нагадаємо, у листопаді група The Hardkiss презентувала сингл "Все було так", що увійде до наступного альбому, його реліз має відбутися навесні 2021 року.

Фото з інстаграм-сторінки Юлії Саніної