"Воплі Відоплясова" готуються до святкування свого ювілею

"Воплі Відоплясова" готуються до святкування свого ювілею

У 2021 році гурт "Воплі Відоплясова" планує випустити новий альбом і розпочати велике ювілейне турне, що присвячене 35-річчу існування групи. Про це в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" розповів фронтмен "ВВ" Олег Скрипка.

0:00 0:00
10
1x

"2021-й рік - це ювілейний рік для "ВВ", нам буде тридцять п'ять років. І, безумовно, ми вже давно планували поїхати з туром по Україні, по всьому світу. Не знаю як станеться з цією пандемією, але я думаю, що все буде гаразд, ми, все ж таки, поїдемо з концертами по Україні і по Європі, по заокеанських країнах - Канаді та Америці, і закінчимо наш тур в "Палаці спорту". Я хотів би, щоб так відбулося, і я думаю, що воно так і станеться. І в вас і в нас все буде гаразд", - розповів Олег Скрипка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Новий музичний рік почнеться з прем'єри від сольного проєкту Олега Скрипки.

"Від Олега Скрипки я зараз готую сингл на пісню "Два кольори". Я її заспівав у дуже оригінальній версії, дуже оригінальній обробці. Сподіваюся, сподобається українцям мій погляд на цю традиційну прекрасну пісню. Уже знято кліп і на початку 2021-го року я буду вже презентувати публіці цю пісню. А від гурту "ВВ" - продовжуємо писати новий альбом, вже записано кілька синглів, будемо екранізувати ці сингли. В мене ідея, мрія, сподіваюся, що вистачить наснаги зняти на кожну пісню кліп в майбутньому альбомі "ВВ". Всіх українців і всіх Землян від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим, з Новим роком. Щастя, натхнення, здоров'я обов'язково! Піднімаємо імунітет. А піднімається імунітет дуже просто- треба слухати гарну музику. Слухайте український рок-н-рол, слухайте українську рок-музику. Щиро від усього серця, Олег Скрипка, група "Воплі Відоплясова"", - розповів Олег Скрипка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, до новорічних свят гурт "Воплі Відоплясова" видав другу у своїй дискографії колядку

У липні "Воплі Відоплясова" презентували дуетну пісню з Ніною Матвієнко.

Фото: instagram.com/o.skrypka