Група "Фіолет" розкрила назву наступного альбому

Група "Фіолет" розкрила назву наступного альбому

Група "Фіолет" випустить восени новий альбом, який називатиметься "Доміно". Яким був для колективу минулий рік, в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" згадував фронтмен "Фіолету" Сергій Мартинюк.

0:00 0:00
10
1x

"Минулий рік виявився дійсно дуже складним - відсутність фестивального літа і вперше за десять років "Фіолет" не поїхав у свій традиційний тур. Тим не менше, ми не опустили руки, фактично весь рік займалися записом нового матеріалу, видали три сингли з нашого майбутнього альбому, записали новорічну пісеньку "Пахнеш Щастям", презентували альбом кращого з того, що "Фіолет" навитворяв за десять років, нові пісні супроводжували кліпами, і ми здійснили одну мою маленьку мрію - нарешті записали альбом аудіопоезії "14 поважних причин", в чому мені допоміг наш гітарист Роман Андрухів. Зазираючи в 2021-ий, хочеться вірити, що музиканти повернуться до повноцінного фестивального концертного життя. Якщо все буде добре, то "Фіолет" восени 2021-го року видасть свій новий альбом, який буде називатися "Доміно". Всім слухачам шоу "Селекція" хочеться в новому році побажати мирного неба над головою, цікавих подорожей, саме тих людей поруч і незмінно хорошої музики в навушниках. Давайте бути на спільній хвилі. З новим 2021-м роком!", - розповів фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у вересні видавництво "Фабула" випустило роман "Рок-н-рол" про закулісся української музики. Це третя книга авторства фронтмена групи "Фіолет" Сергія Мартинюка.

У серпні "Фіолет" оприлюднив сингл "Залишимось друзями", записаний у трьох мовних версіях -–українською, білоруською та іспанською. 

У липні група "Фіолет" презентувала кліп, який присвятила темі домашнього насильства.

Фото: instagram.com/fiolet_band