Kulshenka до свят випустила гостросоціальний трек

Kulshenka до свят випустила гостросоціальний трек

Kulshenka оприлюднила на цифрових музичних платформах сингл "Маю свою думку". Гостросоціальна пісня є реакцією артистки на суспільні та музичні тренди.

0:00 0:00
10
1x

 

"Можливо, треба було підготувати до свят щось веселе та запальне, але зараз я так бачу світ і мені хочеться змін. А оскільки я не політик і не лідер думок, то все, що я можу – це самовиразитися через музику. Тому що саме творчі особистості мають рухати цей світ і через мистецтво показувати всю проблематику сучасності. В моєму музичному арсеналі ще купа недороблених композицій, які я планую завершити, коли буде натхнення. А наразі я працюю над піснею в стилі мюзиклу, яка ввійде в мій майбутній лонгплей. Другий альбом буде більш життєстверджувальний і, я думаю, він неодмінно надихне моїх слухачів. Вже зовсім скоро Новий рік, я відчуваю, що 2021 стане ерою світла і добра. Хочеться побажати всім магічного дива, хай трапиться щось таке класне і приємне, що змінить ваше життя в хорошу сторону. Бажаю кожному бути щасливим, здоровим і вірити в себе. Надсилаю промені радості", – розповіла Ірина Кульшенка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у листопаді колишні учасниці тріо Panivalkova Ірина Кульшенка, Дар'я Пугачова та Ірина Лузіна повідомили, що випустять останній трек.

У липні Kulshenka і Shy створили дует і разом заспівали "Лісову Пісню" Лесі Українки.

Фото з Інстаграм-сторінки виконавиці