Учасниця "Голосу Країни" презентувала сольний проєкт BÁLLI

Учасниця "Голосу Країни" презентувала сольний проєкт BÁLLI

Учасниця восьмого сезону талант-шоу "Голос Країни" Ліза Байрак презентувала дебютний сингл "Під дощем" свого сольного проєкту BÁLLI. Авторкою пісні "Під дощем" виступила сама BÁLLI, а музичне продюсування взяв на себе Олександр Огнівець, учасник Dornabanda Івана Дорна і музикант знаменитого Dan Balan, раніше він працював із Гайтаною та Джамалою.

0:00 0:00
10
1x

"Пісня "Під дощем" народилася ще два роки тому, після того, як я повернулася зі своїх музичних гастролей у Дубаї. На той час тисячі кілометрів розлучили мене із коханою людиною. Якийсь час я була дуже пригнічена тим фактом. І я дуже гарно пам'ятаю той день - був сильний дощ і ввечері я грала вдома на своєму піаніно, народилася мелодія, яку я боялася забути, одразу записала все на телефон. Навіть слова придумалися водночас самі собою. І згодом я вирішила, звичайно ж, поділитися піснею зі своїм товаришем, саунд-продюсером проєкту, Сашею Огнівцем. Потім вже в нас була така колаборація  - Саша, Матвій Міронов, Сергій Курочкін та Євген Наумов - допомогли нам в роботі над цією піснею і вона змогла повноцінно зазвучати так, як ви її зараз чуєте", - розповіла BÁLLI в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

На youtube-каналі BÁLLI презентовано лірик-відео на пісню "Під дощем". Наступний танцювальний сингл співачка представить у лютому 2021 року.

 

"У нас вже є достатньо пісень, котрі ми можемо відкрити для світу. І влітку 2021 року планується реліз міні-альбому. Найближчим часом ми знімаємо відеороботу на новий цілковито протилежний сингл, він буде танцювальний, енергійний, динамічний, супер-модний, молодіжний. Також,  у нас планується дуже стильна відеоробота від нашого режисера Ілони Шарапової. Тому з нетерпінням чекатимемо на його вихід у лютому 2021 року", - розповіла BÁLLI в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: Instagram balli_music