Tember Blanche презентували сингл "Хованки"

Tember Blanche презентували сингл "Хованки"

Інді-дует Tember Blanche оприлюднив на цифрових музичних платформах сингл "Хованки". Невдовзі на пісню з'явиться відео. Музиканти Tember Blanche Олександра Ганапольська та Владислав Лагода в ефірі шоу "Селекція" проанонсували реліз наступного синглу та дебютного міні-альбому.

0:00 0:00
10
1x

"Текст пісні "Хованки" розповідає про, як би це пафосно не звучало, період екзистенційної кризи. Коли людина замислюється над тим, хто вона і навіщо прийшла у цей світ. Ці думки поглинають її настільки, що їй стає важко дихати. Суть у тому, що ці нав'язливі ідеї можуть стосуватися будь-чого, але природа їхня залишається однаковою, вони просто не дають людині спокійно жити. І ось саме тоді нам хочеться сховатися від усього, що занурює в тривожний стан. А насамперед від уміння мислити", – розповіла учасниця дуету Tember Blanche Олександра Ганапольська в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

"Хованки" будуть не єдиним релізом, який цього року випустять Tember Blanche.

"Ця пісня увійде до нашого майбутнього дебютного EP, який  вийде приблизно в лютому-березні 2021-го року. Перед цим у нас буде ще один реліз, це пісня, яка має такий своєрідний різдвяний вайп. Вона вийде перед новорічними святами, в грудні. Зараз ми працюємо над нею, а вже після закінчення роботи, почнемо продакшн. Крім цього, ми плануємо випустити відеороботу на "Хованки", зараз уже пишеться сценарій, і я думаю, що до Нового Року у наших слухачів буде можливість побачити наш дебютний кліп", – розповів учасник дуету Tember Blanche Владислав Лагода в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

 Фото: https://www.instagram.com/p/CF-FErGlvVZ/