#ГормонЩастя. Домашнє насильство: як розпізнати тирана

#ГормонЩастя. Домашнє насильство: як розпізнати тирана

Що тримає жінку у стосунках з чоловіком-насильником? Програма #ГормонЩастя розкаже як розпізнати потенційного домашнього насильника на перших етапах знайомства?

0:00 0:00
10
1x

Проєкт Олени Вострової "Гормон Щастя: Інструкції" - це короткі інструкції та практичні рекомендації, які допоможуть вам будувати здорові стосунки без насильства та маніпуляцій. Постий алгоритм як зрозуміти ще на першому етапі стосунків, що людина, з якою ви почали зустрічатися, схильна до насильства і може бути потенційним домашнім насильником або насильницею? Слухати поради тут: Маркери потенційних домашніх насильниківЯкщо ви зустрічаєтесь з людиною, мрієте створити з нею сім’ю і хочете зрозуміти, чи не стане вона у майбутньому домашнім тираном, тоді варто разом з нею побувати у деяких ситуаціях.  Яких саме? Слухайте про  Тест-драйв стосунків перед одруженням

Більше рекомендацій - у ток-шоу #ГормонЩастя. Подружжя психологів Євгеном та Марією Гречаник дадуть відповіді на наступні запитання:

• Що тримає жінку у стосунках з чоловіком-насильником? Чому вона не йде?

• Що відбувається з її психікою, що розірвати стосунки з насильником для неї так важко, а інколи, навіть, самостійно неможливо?

• Як жінка має реагувати, коли чоловік вперше підіймати на неї руку? Розривати стосунки відразу? Чи дати шанс? 

• Як зупинити насильника раз і назавжди?

• І де та межа, коли треба рятувати стосунки, а коли треба рятувати себе і дітей? 

Слухайте всі випуски ток-шоу #ГормонЩастя тут: https://bit.ly/318zutU
Щоп'ятниці о 19:10 на хвилях Першого каналу Українського радіо.

Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду.