#ГормонЩастя. Як будувати стосунки з людьми, у яких є психічні розлади?

#ГормонЩастя. Як будувати стосунки з людьми, у яких є психічні розлади?

Вам доводилося взаємодіяти з людьми, у яких були психічні розлади, і ви не знали, як коректно поводитися, що говорити, як реагувати? Психотерапевт Євген Пілецький в ефірі проєкту #ГормонЩастя дав поради, як поводитися, коли ви в стосунках з такими людьми.

0:00 0:00
10
1x
Програма:

Люди, які мають тривожні розлади, мають вдвічі вищий рівень інтуїції. Люди, які мають гіперактивний розлад з дефіцитом уваги, втричі частіше засновують власний бізнес. Люди, які мають біполярний розлад: вчетверо разів більш компетентні у питаннях мистецтва.

Люди, які мають психічні розлади. Їх не треба боятися. Їх треба розуміти. У більшості випадків, їхня поведінка мало чим відрізняються від загальноприйнятої. Ми зустрічаємось з ними частіше ніж ми думаємо: у транспорті, в магазині, на роботі, вдома.

• Як навчитися розуміти їх?

• Як правильно реагувати на їхні прояви у публічних місцях?

• Як коректно спілкуватися з ними на роботі?

• Як будувати з ними близькі стосунки?

Про все це говоримо з Євгеном Пілецьким, психологом, психотерапевтом, кандидатом філософських наук, доцентом, у новому випуску ток-шоу Олени Вострової #ГормонЩастя.

 Слухайте всі випуски поєкту #ГормонЩастя тут: https://bit.ly/318zutU. Програма реалізується за підтримки Українського культурного фонду.