Ще один учасник групи The ВЙО випустив сольну пісню

Ще один учасник групи The ВЙО випустив сольну пісню

Музикант групи The ВЙО Сергій Підкаура презентував сингл Baby свого сольного проєкту PIDKAURA. Якщо до цього артист час від часу представляв свою лірику, то цього разу видав електронний трек.

0:00 0:00
10
1x

"Я дуже люблю електронну музику, чесно скажу. Але я люблю електронну музику не так діджейські сети, як просто музику настрою, вона мені допомагає у великому місті, пересуватися по місту. Пісня Baby мені  подобається, вона просто для мене дуже сильно сонячна. Ця пісня показує наскільки я широкий на думку – і медлячок, будь ласка, і електронну музику, будь ласка, і реггі, будь ласка, і все, що завгодно, любе, але вже є така група", – розповів Сергій Підкаура в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".         

 

Сольний проєкт Сергія Підкаури складається з кількох музикантів, з якими артист співпрацює багато років.

"В даний момент в колаборацію PIDKAURA входить: Валерій Коваленко – барабани, кахон, перкашн; Поль Солонар – фортепіано, рояль, синтезатори, аранжування; Сергій Підкаура – гітара, спів; Наталя Лей – спів. От таким чином ми виступаємо. В нас є концерти, небагато, але в рамках квартирників, в саунді квартирників можна почути і побачити PIDKAURA", – каже Сергій Підаура.   

Окрім діяльності в групі The ВЙО і сольному проєкті, Сергій Підкаура створює музику для театральних вистав і пише пісні іншим популярним артистам.

"Зараз роблю музику для майбутнього мюзиклу, дуже крутого, гарного, це секрет такий невеличкий, навіть прізвищ не кажу. Але це не проба пера, це вже конкретна робота. Найсвіжіше, чим можу похвалитися, це вийшов альбом у співачки TAYANNA, там на альбомі є моя пісня, називається "Плачу і сміюся". Є такий гарний, дуже крутий хлопець, Ivan Navi, і він зараз робить ще одну мою роботу. Уже повністю зроблений аранж кінцевий і ми так з ним нещодавно радилися, вже майже-майже вона готова", – розповів Сергій Підкаура в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".          

Попри багаторічну музичну діяльність, Сергій Підкаура не видав жодного сольного альбому. В чому причина – ви дізнаєтеся з ефіру шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" у п'ятницю 6 листопада 19:00. 

Нагадаємо, ще один учасник The ВЙО Мирослав Кувалдін почав створювати відеопроєкт з підтримки нових українських музикантів.

Наразі група The ВЙО працює над створенням альбому дуетів.

Фото: facebook Ігора Руденка