Іванка Червінська видала альбом народних пісень

Іванка Червінська видала альбом народних пісень

Співачка та телеведуча фольклорного шоу "Країна Пісень" на телеканалі "UA: Перший" Іванка Червінська випустила альбом народних пісень "Покоси". На ньому видано 8 пісень, що записувалися упродовж останніх трьох років.

0:00 0:00
10
1x

"Першу пісню "Покоси" ми записували взагалі на "Євробачення" три роки тому, але вона не підійшла тому, що там слова народні. І тому ми вирішили її не виставляти, почекати більш підходящого часу. Трішечки навіть Гена Бондар, який виступив саунд-продюсером, він вирішив додати ще всіляких таких модних штучок-фішечок, в саму пісню, тому ось воно так тягнулося. Альбом взагалі вже був готовий в березні місяці, ми хотіли його презентувати, але через пандемію, ну, тоді був точно непідходящий час, тому що люди крім здоров'я ні про що інше й не думали. І тому ми вирішили його перенести на пізніше. В кінці літа вирішили, що далі тягти вже нема смислу, тому що музика не стоїть на місці, все оновлюється. І ті пісні, які записувалися раніше, рік-два тому, якщо вони ще трішечки почекають, то вони втратять якусь свою сучасну лінію",– розповіла Іванка Червінська в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".         

На три пісні альбому "Покоси" режисером Сашею Господіновим уже відзнято кліпи. 

"У нас вийшов перший кліп "Покоси", мені було цікаво попрацювати з дуже класним режисером – Сашею Господіновим, який з Херсона. Я давно спостерігала за його творчістю і запропонувала зробити щось спільне. Поклалася на його смак. В принципі, мені дуже сподобалося з ним працювати. Ми зняли три роботи,  наступна, вийде десь через місяць, вона мені дуже подобається”" – розповіла Іванка Червінська в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".    

Наразі Іванка планує концерти з презентації альбому "Покоси" та готує наступний реліз.

"Два роки мене не залишає думка про вихід альбому колискових. Щось у нас уже є, щось ми уже дозакінчуємо. Він буде складатися практично з моєї музики, тому це буде вже більш така авторська робота. Вже дев'яносто відсотків пророблено роботи, залишилося небагато", – розповіла Іванка Червінська. 

ФОТО: facebook.com/ivankachervinska