"Жадан і Собаки" запишуть дуети з друзями за духом

"Жадан і Собаки" запишуть дуети з друзями за духом

Музичні проєкти Сергія Жадана ─ "Лінія Маннергейма" та "Жадан і Собаки" ─ працюють над новими альбомами, релізи яких мають відбутися у 2021 році.

0:00 0:00
10
1x

"Можна сказати, що в нас зараз концерти за мірою можливості, тому що щось десь злітає, щось з'являється. От ми знову плануємо з "Собаками" 17 та 18 листопада два концерти в Києві. Першого листопада у нас буде концерт в Києві, з "Лінією Маннергейма". І ми поступово починаємо працювати над новим матеріалом. Я сподіваюся, взимку з "Собаками"запишемо новий альбом. З "Лінією" теж працюємо над новим матеріалом, і, в принципі, думаємо про переформатування проєкту, про зміну звучання, як таку. Хочемо запросити живу ритм-секцію", ─ розповів Сергій Жадан в ефірі шоу "Селекція"на "Радіо Промінь".

У наступному альбомі групи "Жадан і Собаки", окрім сольних пісень, буде кілька колаборацій з популярними рок-музикантами.

"Я думаю, точно будуть колаборації, у нас є пару ідей. Я не хочу "палити", не хочу спойлерити, але з цього може вийти щось дуже цікаве, з такими нашими друзями за духом. А які пісні? Два сингли ми вже виклали ─ це "Кокаїн"і "Вова". Очевидно, ці пісні туди ввійдуть, але це лише початок. Ми зараз напрацьовує матеріал, у нас є кілька демок, є кілька тем, які ми доробляємо, репетируємо активно, будемо взимку писати", ─ каже Сергій Жадан.

Нагадаємо, група "ДахаБраха" і Сергій Жадан заспівали в дуеті пісню "Птах".

У вересні група "Жадан і Собакипрезентувала гостросоціальний трек про хвороби українських виборців.

Фото: facebook.com/serhiy.zhadan