Vivienne Mort вдруге перенесли прощальний тур

 Vivienne Mort вдруге перенесли прощальний тур

Гурт "Vivienne Mort" переніс усі 15 концертів прощального туру на травень 2021 року.

0:00 0:00
10
1x

Восени 2019 року музиканти оголосили про припинення діяльності гурту на невизначений термін та пообіцяли, що перед тим дадуть серію прощальних концертів. Однак через карантин анонсовані на травень концерти довелося перенести на жовтень. Оскільки карантинні обмеження  не дозволяють виступати у повних залах, гурт вдруге вирішив перенести тур  тепер на травень 2021 року.

“Як дехто вже напевно знає, ми вирішили взяти паузу на невизначений термін. У зв'язку з чим поїдемо у тур, який називається “Кінець першого розділу”. Це будуть концерти-прощання. І, по можливості, на них ми зіграємо багато пісень, всі пісні, які за цей час полюбилися нашим слухачам. Програма буде великою, та, сподіваюся, що ми складемо її разом. Це будуть непрості та емоційно особливі концерти, і мені б дуже хотілося побачити на них всіх друзів, всіх слухачів, всіх людей, яким небайдужа наша творчість. Будемо багато співати, обійматися, можливо, плакати, можливо, не будемо, але попрощаємося на деякий час”,  розповіла Даніела Заюшкіна в ефірі шоу “Селекція” на “Радіо Промінь”

До прощального туру  на цифрових музичних платформах Vivienne Mort випустили офіційну збірку "Вибране”, до якої увійшло 18 пісень.

Навіть після припинення існування Vivienne Mort Даніела Заюшкіна продовжує створювати нові пісні.

“Vivienne mort  це життя переходить в смерть, і що буде після vivienne mort, такий от каламбур. Зрозуміло, що я про це нічого не знаю і ніхто не знає, але в даному випадку це зовсім не смерть, це, можна сказати, репетиція. В паузі, яку ми влаштували, я продовжу займатися музикою і своїми піснями, які постійно пишу”,  каже Даніела Заюшкіна.

Фото Facebook