Вокаліст "ТНМК" відправився на Венеру

Вокаліст "ТНМК" відправився на Венеру

"ТНМК" презентували на цифрових музичних платформах новинку "Контакт". У ній вокаліст групи Фагот вирушає на Венеру налагоджувати контакт із "синіми жінками".

0:00 0:00
10
1x

"Була ідея пісні "Контакт" ─науково-фантастичної гуморески про те, як Фаготу вночі телефонує з Америки Ілон Маск, оскільки він така найбільш медійна персона світу і актуальна, і повідомляє, що сині жінки з планети Венера, з якими щойно встановлено контакт, для повноцінного контакту з нашою цивілізацією обрали чомусь Фагота. І Фагот збирається летіти контактувати з синіми жінками планети Венера. Я написав цей текст, і якраз десь в той момент нас познайомили з таким бітмікером ─ Юрій Медвідь (Kodzu) ─ цікавий чувак, повернувся з Америки в Україну і робив різний музончик. І ми вирішили, чому б не спробувати зробити таку колаборацію, тому що ми якраз збираємо матеріал для нового альбому і нам цікаво спробувати щось нове. Саме з Юрієм ми зробили цей трек, він ще минулого року був записаний", ─ розповів вокаліст "ТНМК" Фоззі в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

15 вересня на офіційному каналі "ТНМК" на YouTube було презентовано кліп на пісню "Контакт".

"Ольга Навроцька написала сценарій кліпу, а потім локдаун, стоп-машина, ми зрозуміли, що ми не зможемо зняти кліп так, як ми його планували. В той самий момент Фагот звернувся до Марії Оз, така знана інстанграмерша, яка малює різні цікаві штуки. І він запропонував їй зробити кліп за сценарієм Ольги Навроцької, ми домовились. Думали, що місяць на це піде, а от, бачите, в результаті десь пів року на все це пішло", ─ розповів Фоззі.

 

Фото: facebook.com/TNMKband