"СКАЙ" продовжує презентувати пісні сьомого студійного альбому

"СКАЙ" продовжує презентувати пісні сьомого студійного альбому

Група "СКАЙ" презентувала новинку "До кінця", що увійде до сьомого альбому, над яким зараз музиканти працюють у студії в Києві.

0:00 0:00
10
1x

"Я під гітару придумав одну пісню. Як завжди, приніс на репетицію – і вона стала інакшою піснею. І я не шкодую про це абсолютно. Тому, що музиканти гурту "СКАЙ" дуже круті аранжувальники, мені дуже пощастило в цьому плані. Концепція пісні така, що – бувають моменти в житті, коли розумієш, що так більше жити не хочеш. Ти хочеш жити краще, ти здатен на більше, вже не можеш терпіти речей, які тобі нав'язують. Ти починаєш змінюватися сам і відповідно змінювати цей світ. Ти починаєш вдосконалювати себе, щоб розплющити, нарешті, очі й подивитися на речі ширше, інакше, під іншим кутом. Ти не плануєш зупинятися. Життя одне і назад шляху вже немає. Треба йти до кінця – саме про те ця пісня", –розповів фронтмен групи "СКАЙ" Олег Собчук в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".       

Сингл "До кінця" оприлюднений на найбільших музичних платформах, невдовзі на нього планується відзняти кліп.

"Не дивлячись на карантин, пандемію, відсутність концертів, з яких, по суті, живе український артист, робота над альбомом продовжується. Єдине, з кліпами проблема, тому що на кліпи витрачається найбільше коштів. Але на пісню "До кінця" кліп буде обов'язково. В мене таке кредо – краще ніяк, ніж абияк. Коли заробимо, тоді і зробимо крутий кліп. Якщо чесно, вже всі пісні до альбому є. Їх навіть більше, ніж я думав. Просто, я закінчую писати тексти, тому що більшість пісень без текстів, лише мелодійно підготовлені із вокальними лініями, із неіснуючими словами. Концепція альбому така, що альбом буде жорсткіший, роковіший, динамічніший, напористіший, відвертіший, чесніший, не скажу, що зліший, але він буде такий, я б сказав, відчайдушніший", – розповів Олег Собчук.

ФОТО: facebook.com/skaibandofficial