Dakh Daughters записали новий альбом

Dakh Daughters записали новий альбом

Фрік-кабаре Dakh Daughters закінчило запис третього студійного альбому. Його основою стали пісні до театральної вистави Make Up режисера Влада Троїцького.

0:00 0:00
10
1x

"Це, власне, пісні із нашого нового проєкту Make Up. Таке театральне дійство, драматична вистава, яку ми зробили в лютому. Режисер ─ Влад Троїцький. Ця вистава складається з наших історій про життя, які вплинули на кожну з нас досить сильним чином. І музика, кожна пісня, як наче витікає з цієї історії, вона є її відображенням музичним. А тексти писали не ми, а робив драматург КЛІМ, незмінний друг Влада і театру "ДАХ", який осмислював наші історії і робив їх драматично-театральними, скажімо так", ─ розповіла учасниця гурту Dakh Daughters Наталка Галаневич в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Цікавий нюанс ─ тільки на третьому альбомі Dakh Daughters видадуть свою дебютну пісню "Рози".

"Саунд-продюсерами є ми самі, звичайно, з Владом Троїцьким. Разом все це складали до купи. Треки записували на прекрасній студії Kaska Records, з якою ми познайомилися цього літа. Були запрошені туди на інтерв'ю, і нам дуже сподобалася команда, атмосфера. І ми дуже раді, що мали можливість записатися на цій студії. Також до цього альбому входить наша "візитівка" ─ композиція "Рози". Оскільки вона також звучить у цій виставі Make Up. І ми дуже раді, що нам вдалося записати її. До цього часу вона була у нас лише з відео записана, і не була в жодному з двох попередніх альбомів наших. Зведенням займається Максим Грусевич із міста Дніпро, він же займався зведенням і попереднього нашого альбому Аir", ─ розповіла Наталка Галаневич.

Фото: facebook.com/DakhDaughters