Go_A написали кілька пісень зі світовими продюсерами

Go_A написали кілька пісень зі світовими продюсерами

Учасники "Євробачення" від України група Go_A разом із відомими світовими продюсерами створювали пісні під час Songwriting Camp, організованого компанією Unified Songs.

0:00 0:00
10
1x

"На початку липня ми отримали чудовий досвід, ми брали участь у так званому Songwriting Camp – це онлайн семінар, на якому ми писали пісні для "Євробачення". Семінар проводила Unified Songs – це організація, яка має в своєму складі сонрайтерів та продюсері пісень для таких гігантів, як Taylor Swift, Ariana Grande, Tiësto – зірок зі світовим ім'ям. До речі, вони також є співавторами пісні "Répondez-moi" цьогорічного учасника на "Євробачення" від Швейцарії Gjon's Tears. Тому, коли нас запросили на цей Songwriting Camp ми відразу вирішили, що ми хочемо мати досвід роботи з такими людьми", – розповів музикант групи Go_A Тарас Шевченко в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Під час семінару створювалися пісні англійською мовою. Можливо, що деякі ідеї до них будуть використані групою Go_A під час написання конкурсної пісні для "Євробачення" 2021 року, на якому вони представлятимуть Україну.

"Працювали ми з ранку до вечора з польським продюсером Мікі Трибулець та  британськими сонрайтерами Ешлі Хікліном та Райаном Лорі. І кожного дня, уявляєте, кожного дня ми робили по одній пісні. Ну, звичайно, це не що там  повністю оброблені та готові треки для ротації, але ми написали основну мелодію, тексти пісень, структуру проробили. Попрацювали дуже продуктивно і познайомилися з чудовими та крутими людьми. Я вважаю, що досвід роботи з іншими музикантами він завжди цікавий, а тут ми писали разом з професіоналами світового рівня. Тож, хтозна, може, за ці дні народилася одна з кількох пісень, що ми представимо на ваш розсуд для участі у "Євробаченні 2021", – каже Тарас Шевченко.  

За правилами конкурсу "Євробачення", конкурсні пісні учасників 2021 року презентуватимуться не раніше 1 вересня цього року.