Діля записав альбом для своєї доньки

Діля записав альбом для своєї доньки

12 серпня Діля випустить мініальбом "Діля. Колискові", який артист присвячує своїй доньці Даяні.

0:00 0:00
10
1x

"Це буде п'ять треків. Чотири з них українською мовою. Один трек буде французькою мовою. Це моя добра знайома написала спеціально під мою музику текст французькою мовою. Реліз альбому відбудеться на цифрових платформах, а називатиметься він "Діля. Колискові" і буде присвячений моїй доньці Даяні", ─ розповів Діля в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

На альбомі будуть видані пісні, які Діля створював під час заколисування своєї доньки.

"Я намагаюся робити колискові так, щоб вони дійсно заколисували. Іноді, коли дитина дуже бадьора, то вона і під казку може танцювати. Моя так взагалі: тільки чує звук і відразу танцює. Вона піднімається і починає танцювати, тільки дай під що. Хоч повільна композиція, хоч швидка. Але вона любить так тихенько слухати музику, і коли я її заколисував на руках, я їй співав колискові, і вона дійсно засинала. Коли, у дитини неспокійний сон, і ти серед ночі, коли дружина виснажена, береш на руки і починаєш заколисувати, ходити по квартирі туди-сюди, щось їй там наспівувати", ─ каже Діля.

Альбом колискових буде не єдиним дитячим релізом, над яким наразі працює музикант. У вересні має відбутися презентація проєкту "Аудіоказки українською", до якого Діля створює аудіодизайн.

"І ще чому колискові, тому що восени я з командою роблю мобільний додаток "Аудіоказки українською". Я пишу музику і створюю дизайн для казок. У збірці близько чотирьохсот казок, багато з них я озвучив, і це також надихає. Я займаюся цим уже півроку. Не один я, там ще композитори беруть участь. На мені приблизно десь 50-70% озвучених казок на сьогодні. А коли ми дійдемо до тисячі і однієї казки, то тоді побачимо вже, скільки у мене буде на виході", ─ розповів Діля.

На фото: Діля, facebook.com/sasha.bobyk