Alyona Alyona записала на Балі новий альбом

Alyona Alyona записала на Балі новий альбом

Реперка Alyona Alyona готує до релізу третій студійний альбом, який було записано на Балі. Туди команда артистки вирушила для того, щоб вийти з зони комфорту та створити нове звучання пісень, що не схоже на попередні. Під час поїздки на Балі знімався фільм про запис альбому і на офіційному youtube-каналі Alyona Alyona уже оприлюднені три серії, які відтворюють атмосферу командної роботи над новими піснями.

0:00 0:00
10
1x

"Круто, коли є декілька людей, а не ти один, тому що є таке повне поняття синергії, я в нього свято вірю. В тому, що енергія, вона об'єднується. Із однієї кількості людей енергії набагато більше, це перше, і, друге, це те, що є цей момент присутності тут і тепер. Це не тоді, коли я написала сьогодні трек, а час у Ванька чи у Teejay є послухати і дати якісь коментарі - завтра. Ні, він тоже в них є тут і тепер. Ти вийшов, ти прийняв рішення, і поки ти ще такий "гарячий" - швидко біжиш "кувати залізо". Таким чином виходить за день написати пісню-дві, і це круто. Ну, якісь два тексти... Не факт, що вони всі потраплять до альбому, але сам факт то, що воно пишеться", - розповідає Alyona Alyona.

Продюсер Іван Клименко вважає, що команді Alyona Alyona треба було виїхати з Києва, щоб вийти з зону комфорту і щоб ніхто її не відволікав від творчості.

"Ми намагаємося створити якийсь абсолютно новий саунд для Alyona Alyona. У свою зону комфорту, тобто, в альбом "Пушка", ми повернутися можемо в будь-який момент, а от зробити щось новеньке, щось нестандартне, незвичне для нас, це вже певний виклик. З одного боку здавалося б, навіщо нам їхати на Балі, адже у нас в Києві є все, є своя студія, ми б там на "раз-два-три" зібрали тусовку і зробили б альбом. Але в Києві постійно Альону смикають на інтерв'ю, на виступи, на репетиції, якісь там благодійні акції. Навіть, коли ми закриваємося і хочемо потворити, все одно знайдеться якась "заноза", яка почне нас жорстко збивати з творчого шляху", - каже Іван Клименко.  

Фото: інстаграм співачки